files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Cestovanie s čipovou kartou ARRIVA Michalovce je bezpečnejšie a lacnejšie

Držitelia čipových kariet ARRIVA Michalovce cestujú výhodnejšie. Rodičia žiakov základných a stredných škôl v meste Trebišov a v regióne Michaloviec, Sobraniec a Kráľovského Chlmca môžu aj v novom školskom roku na cestovnom ušetriť až desiatkyeur ročne. Čipové karty ušetria čas pri nastupovaní do autobusu, a zároveň predstavujú bezpečný spôsob úhrady cestovného. Dobiť si kartu môžu tiež online.

Pri cestovaní autobusom s čipovou kartou ARRIVA žiaci a študenti v Košickom kraji ušetria 0,20 eur za jazdu, rovnaká zľava platí aj pre cestujúcich, ktorí majú nárok na zľavu – napr. ZŤP alebo sprievod dieťaťa. Dospelí cestujúci získajú zľavu vo výške 0,28 eur zo základného cestovného. Čipová karta prináša úsporu, ktorá sa ročne pohybuje v desiatkach eur. „Vďaka čipovej karte ARRIVA Michalovce sa cestujúci výhodne prepravia v mestskej hromadnej doprave v Trebišove, ako aj v prímestských autobusových linkách v okolí Michaloviec, Sobraniec a Kráľovského Chlmca. Čipová karta predstavuje elektronickú peňaženku, vďaka ktorej môžu naši cestujúci výhodnejšie cestovať a vedia si ju dobiť kedykoľvek aj online z pohodlia domova, povedal Gejza Sačko, generálny riaditeľ ARRIVA Michalovce a dodal: „Kúpa cestovného lístka je na jedno pípnutie, cestovanie je výhodnejšie, bezpečnejšie, a zároveň ušetrí čas bez nutnosti manipulácie s hotovosťou.“

Vybavenie čipovej karty je veľmi jednoduché – po vyplnení žiadosti a jej predložení na zákazníckom centre v Michalovciach, Sobranciach, Trebišove, Kráľovskom Chlmci, Sečovciach alebo Veľkých Kapušanochbude čipová karta cestujúcemu vystavená na počkanie. Žiadosť nájdu záujemcovia na webovej stránke spoločnosti a v každom zákazníckom centre ARRIVA Michalovce. Viac informácií o čipových kartách, ale aj cestovných poriadkoch a službách spoločnosti ARRIVA Michalovce získajú zákazníci na webovej stránke, prostredníctvom e-mailu informacie@arriva.sk alebo na linke Zákazníckej podpory +421 915 733 733 od pondelka do nedele, a to aj počas sviatkov, v čase od 8:00 do 20:00 hod.

V autobusoch spoločností ARRIVA stále platia preventívne opatrenia, ktoré prijali všetky spoločnosti ARRIVA na Slovensku. Kvôli zvýšeniu bezpečnosti cestujúcich i vodičov sú naďalej pravidelne dezinfikované autobusy a predajné miesta špeciálnymi dezinfekčnými prístrojmi, ktoré sú na sanitáciu bežne používané v nemocniciach. Cestujúci majú povinnosť nastupovať vždy s rúškom, resp. inou ochranou tváre. Prispejú tak nielen k svojej ochrane, ale aj k ochrane svojho okolia a blízkych. O povinnosti nosiť rúško sú cestujúci informovaní prostredníctvom plagátov priamo v autobusoch a na kontrolu dodržiavania tohto nariadenia sa zameriavajú aj revízori. Poďakovanie za dodržiavanie opatrení patrí všetkým cestujúcim, ako aj kolegom, ktorí zabezpečujú bezpečnú dopravu cestujúcich do práce, školy čina voľnočasové aktivity.

Zákaznícke centrá

Zákaznícke centrum

Otváracia doba

MICHALOVCE
Lastomírska 1, 071 80 Michalovce

Po – Pi: 05:00 h. – 15:30 h.

TREBIŠOV
Dopravná 3, 075 01 Trebišov

Po – Pi: 06:00 h. – 17:00 h.

SOBRANCE
AS ul. Michalovská, 073 01 Sobrance

Po – Pi: 07:00 h. – 11:00 h. a 11:30 h. – 15:30 h.

KRÁĽOVSKÝ CHLMEC
Pribenícka, 077 01 Kráľovský Chlmec

Po – Pi: 07:30 h. – 15:00 h.

SEČOVCE
SNP, 945/28, 078 01 Sečovce

Po – Pi: 05:30 h. – 13:30 h.

VEĽKÉ KAPUŠANY
Zoltána Fábryho 101/16, 079 01 Veľké Kapušany

Po – Pi: 07:30 h. – 15:30 h.

 



Uverejnené: 29.08.2020 08:38:10 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.