files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla po slabom výkone padla s Popradom

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali v druhom kole Superpohára na domácom ľad s HK Poprad 0:2 a skomplikovali si tak situáciu s postupom do štvrťfinále. Keď chcú zverenci trénera Miroslava Chudého nakuknúť do vyraďovacích bojov novo vytvoreného pohára,. Musia v utorok 15. septembra o 17.30 hod. bezpodmienečne zdolať HC Košice.  

Zápas sa začal tridsaťsekundovým protestným búchaním hokejok o ľad, ktorým chceli tímy poukázať na situáciu s vládnymi obmedzeniami na štadiónoch. Potom sa už začalo hrať. A začalo sa poriadne z ostra. Prvých desať minút sa hral ofenzívny hokej na oboch stranách. Potom ale prišli vylúčenia, ktoré hru oboch tímov naštrbili. Obe družstvá nevyužili po dve presilovky. Ujala sa až piata v zápase, keď vylúčenie Mlynaroviča potrestal v 19. minúte hosťujúci Miroslav Preisinger. Aj v druhej tretine sa nehralo príliš svižne. Opäť hru kúskovali časté vylúčenia, ktoré uberali kvalitu zápasu. Michalovčania sa trápili v ofenzíve, na vyrovnávajúci gól na využili ani minútovú presilovku o dvoch hráčov. Za to prišiel v závere trest, keď na 2:0 zvýšil Bjalončík. V tretej tretine už tempo hry úplne upadlo. Kontrolovali ju Popradčania, ktorí umným spôsobom kontrolovali vedenie a duel nakoniec dotiahli do víťazného konca.   

HK Dukla Ingema Michalovce - HK Poprad 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Góly: 19. Preisinger (Svitana, Drgoň) pres/1, (40. Bjalončík (Brejčák, Matúš Paločko).
Vylúčení: 6:8. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: M. Korba, Kalina - Janiga, Bogdaň.  Divákov: 150.
HK DUKLA INGEMA: Škorvánek - Mihalik, Southorn, Zeleňák, McCormack, Ťavoda, Ventelä, Bdžoch - Takáč, Hickmott, Šoltés - Korhonen, Lalancette, Spilar - Matoušek, Mlynarovič, Bartánus - Mašlonka, Galamboš, Regenda - Torok.
HK: Vošvrda - Drgoň, Brejčák, Ulrych, Česánek, Muller, Kramár, Hudec, Valigura - Svitana, Lušňák, Mešár - Vanda, Presiniger, Handlovský - Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko - Dzivjak, Hudec, Šotek.



Uverejnené: 10.09.2020 20:29:17
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.