files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Testy v Dukle odhalili sedemnástich pozitívnych na COVID-19. Koronavírus šarapatí aj v mládeži

Koronavírus momentálne šarapatí aj v športových kluboch. Výnimkou nie je ani hokejová Tipos Extraliga, v ktorej sa prejavil už v piatich tímoch. Jedným z nich je aj michalovská Dukla Ingema.

V nej sa ako prvý nakazený objavil jeden z členov realizačného tímu, ostatní členovia spolu s hráčmi tak museli ísť do karantény. Na piaty deň izolácie boli všetci otestovaní. Výsledkom je až sedemnásť pozitívnych testov z 36, koronavírus tak má skoro polovica otestovaných členov kádra a realizačného tímu. „Pevne veríme že pozitívne testovaní hráči sa čo najskôr vyliečia a ich následné zaradenie do tréningového procesu podľa pokynov hygienika bude trvať čo najkratšie,“ informuje klub prostredníctvom tlačovej správy. Zvyšní hráči by sa mali zapojiť do tréningového procesu hneď po ukončení povinnej karantény. Momentálne je ale isté, že tohtotýždňové zápasy v Miškovci a doma s Detvou Dukla neodohrá. „S určitosťou sú odložené,“ pokračuje klub v tlačovej správe. Dukla Ingema doteraz v najvyššej Tipos Extralige odohrala dva zápasy, v ktorých najskôr zdolala Slovan Bratislava (4:1) a potom zvíťazila aj v Banskej Bystrici (5:4).

Nákaza aj v juniorskom tíme

Okrem člena realizačného tímu sa nákaza podľa našich informácii potvrdila aj u niekoľkých členov juniorského tímu. Do karantény tak musela ísť aj juniorka HK Mládež Michalovce. „Áno, je to tak. Podobne ako hráči áčka, aj naši juniori boli v piatok komplet otestovaní aj s realizačným tímom,“ potvrdil naše informácie manažér HK Mládež Jozef Kužma. Sobotňajší zápas juniorky s Kežmarkom bol odložený. Spolu s ním bol odložený aj nedeľňajší zápas kadetov s Košicami. Ten by sa ale tak, či tak nehral, keďže v karanténe sú aj komplet všetky košické tímy. „Keďže je momentálne zimný štadión uzavretý, jediné zápasy, ktoré môžeme odohrať sú vonku. Napríklad, naši dorastenci sa cez víkend predstavili v Púchove,“ pokračuje Kužma.



Uverejnené: 12.10.2020 16:57:26 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.