files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trénerská zmena zatiaľ nezabrala, Dukla so štvrtou domácou prehrou v rade

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce utrpeli štvrtú domácu porážku v rade, keď v stretnutí 16. kola Tipos Extraligy podľahli DVTK Miškovec tesne 1:2. O jediný michalovský gól sa postaral Marek Bartánus. Zverenci trénera Tomeka Valtonene sa predstavia doma aj v utorok 24. novembra, kedy o 17.30 hod. privítajú v dohrávke 10. kola Duklu Trenčín.

Oba tímy začali v opatrnejšom tempe. Ako prvý mohol skórovať v druhej minúte hosťujúci Reszegh, ktorý ale strelou z bekendu nenarobil Michalovčanom problémy. Skóre sa nemenilo ani, keď sa do domáceho pásma prirútil zabudnutý János Vas, tiesnený Mihálikom totiž nemieril dostatočne razantne. Michalovčania následne získali presilovú hru, v ktorej sa ale faulu dopustil Galamboš a vyrovnal sa tak stav hráčov na ľade. Situácia sa zopakovala aj v jedenástej minúte, keď Šoltés útočným faulom zmaril domácu presilovku. Po návrate Rauhausera na ľad získali hostia presilovku, ktorú zásluhou Reszegha aj využili. Vyrovnať mohol krátko pred koncom prvej tretiny Hickmott. Toho našiel spoza bránky Takáč, kanadský útočník ale mieril iba do betónov brankára Rajnu.

V druhej tretine sa Michalovčania borili s presilovými hrami a žalostnou koncovkou. Hneď v úvode putoval na trestnú lavicu Regenda a po pästnom súboji s ním aj Wolf, ktorý dostal dvojitý menší trest a Dukla tak hrala presilovku. Tú ale zahrala veľmi zle, podobne ako pri následnom vylúčení Wehrsa. V tridsiatej minúte putovali po vzájomnom vylúčení na trestnú lavicu Ťavoda s Magosim a keď sa vzápätí faulu dopustil aj hosťujúci Osterberg, Michalovčania získali možnosť presilovky štyroch proti trom. Ani tú však nevyužili. To ako sa využívajú presilovky im opäť ukázali hostia, ktorí po fauloch Louisa s Češíkom získali možnosť 41 sekundovej presilovky o dvoch hráčov a päť sekúnd pred návratom kanadského beka ich poslal do dvojgólového vedenia Galanisz. V samom závere získali možnosť presily o dvoch hráčov aj Michalovčania, ktorí ju však opäť nevyužili. V hre piatich proti štyrom ale konečne ukončil ich gólové trápenie Marek Bartánus.

V tretej tretine sa začala naháňačka domácich za vyrovnaním. Tí najskôr prečkali vylúčenie Regendu a potom sa pustili do súpera, ktorého doslova zamkli do jeho pásma. Vyrovnávajúci gól ale nestrelili ani v ďalšej presilovke a s brankárom Rajnom si neporadili ani v ďalších minútach hry. Hralo sa zväčša pred bránkou DVTK, jeho hráči ale nepúšťali Michalovčanov do čistých gólových šancí. No a keď sa domácim nepodarilo skórovať ani v power-play, z Michaloviec si DVTK odniesol cenné tri body.

HK Dukla Ingema Michalovce – DVTK Miškovec 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Góly: 40. Bartánus (Takáč) pres/1 – 14. Reszegh (Rauhauser, Wehrs) pres/1, 35. Galanisz (Jordan) pres/2.
Vylúčení: 9:10. Presilovky: 1:2. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Lokšík, Kalina – Frimmel, Janiga. Bez divákov.
HK DUKLA INGEMA: Tomek – Mihálik, Southorn, Ventelä, McCormack, Ťavoda, Louis, Zekucia, Ragan – Takáč, Hickmott, Bartánus – Šoltés, Lalancette, Majdan – P. Regenda, Galamboš, Török – Chalupa, Češík, Mašlonka.
DVTK:  Rajna – Wolff, D. Kiss, Wehrs, Szirányi, Láda, Rauhauser, Vojtkó – Csányi, Osterberg, Jordan – Rokaly, Vas, Reszegh – Lövei, Galanisz, Magosi – Ritó, Miskolczi, Révész.



Uverejnené: 22.11.2020 19:12:38

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623