files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín stratil dvojgólový náskok, s Trenčínom remizoval 2:2

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v stretnutí sedemnásteho kola Fortuna ligy v Žiline s AS Trenčín 2:2, hoci po prvom polčase viedli po dvoch góloch Abdulrahmana Taiwa 2:0. Trenčania vyrovnali v rozpätí troch minút v záverečnej desaťminútovke, keď sa najskôr trafil Adam Tučný a po ňom vyrovnával z priameho kopu Milan Corryn. Zverenci trénera Jozefa Majoroša ukončia jesennú časť v stredu domácim súbojom s Ružomberkom, ktorý začne už od 14.00 hod.

Na žilinskej umelej tráve začali oba tímy nebojácne. Ako prví si vypracovali gólovú šancu hostia. V šiestej minúte unikol po ľavej strane Matúš Vojtko, poslal loptu na Tandira, ten však z päťky tesne minul. O šesť minút neskôr sa už ale skóre menilo. Vojtko opäť centroval z ľavej strany a loptu, ktorá prešla cez troch hráčov poslal do siete Abdulrahman Taiwo. Trenčania ihneď odpovedali strelou Čatakoviča, ktorá skončila v sieti. Gól však pre ofsajd neplatil. Vyrovnané mohlo byť aj v dvadsiatej minúte, kedy si po kontakte Solera s Depetrisom domáci pýtali pokutový kop, píšťalka hlavného arbitra však ostala ticho. Gólovo udrelo opäť na druhej strane a opäť sa to udialo po spolupráci Vojtko – Taiwo. Ľavý michalovský zadák poslal ďalšiu loptu do pokutového územia a nigérijský útočník ju usmernil do siete. Domáci mohli opäť rýchlo odpovedať, Kadák však v čistej šanci mieril iba do rúk Markoviča. Zaujímavé situácie na oboch stranách pokračovali aj v ďalších minútach prvého dejstva. Najbližšie ku gólu mal Tandir, ktorý strieľaný center Trusu do siete neupratal. Hneď na to z dobrej parkety minul aj Matej Trusa.

Trenčania mohli streliť kontaktný gól hneď v úvode druhého dejstva, Begala ale odkopol loptu z bránkovej čiary. Krátko pred uplynutím hodiny hry pohrozili domáci po rohovom kope, Mazanovský však hlavičkoval nepresne. Trenčania síce mali v druhom polčase viac z hry, opraty zápasu ale držali v rukách Michalovčania. Aj napriek tomu mohli v 68. minúte znížiť, keď po akcii dvojice striedajúcich hráčov Letenay -  Ikoba mieril útočník čiernej pleti vedľa michalovskej brány. Osem minút pred koncom predsa prišlo k zníženiu, keď sa tvrdou strelou presadil Adam Tučný.  O tri minúty neskôr bolo vyrovnané. Z priameho kopu z hranice šestnástky prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste Milan Corryn. A Trenčania mohli dokonca aj otočiť priebeh zápasu vo svoj prospech. Loptu z kopačky Slávika však v nadstavenom čase vyškriabal Markovič na rohový kop.

AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce 2:2 (0:1)
Hralo sa v Žiline.
Góly: 82. Tučný, 85. Corryn - 12. Taiwo, 22. Taiwo
Žlté karty: 79. Phillips, 80. Begala, 83. Soler (všetci Michalovce).
Rozhodovali: Sedlák – Tomčík, Gallo. Bez divákov.
AS:  Šemrinec – Mazanovský, Križan, Šulek, Slávik – Kadák (77. Tučný), Čataković (64. Letenay), Zubairu – Gaži, Depetris (64. Ikoba), Corryn.
MFK ZEMPLÍN: Marković – Kolesár, Soler, Bednár, Vojtko – Tandir, Begala, Neofytidis (86. Spoljaric), Popovits (72. Phillips) – Trusa (86. Žofčák), Taiwo.



Uverejnené: 14.12.2020 13:05:33 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.