files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín s druhou posilou, blízko dohody aj obranca Magda

MFK Zemplín Michalovce hlási druhú posilu pred jarnou časťou. Ako píše oficiálny facebook po jeseni desiateho tímu najvyššej Fortuna ligy, klub sa dohodol na zmluve s 22-ročným japonským stredopoliarom Takutom Oshimom. Ide iba o druhého Japonca v drese MFK Zemplín. Prvým bol Tsubasa Nishi, ktorý tu účinkoval v jarnej časti sezóny 2017/18. Okrem japonského stredopoliara sa v minulých dňoch Michalovčania na dva a pol ročnej zmluve dohodli s nigérijským defenzívnym záložníkom Bankolem Adekuoroyem, ktorý naposledy pôsobil v Seredi.

Oshima prišiel na Slovensko toto leto, keď sa stal posilou štvrtoligových Župčan. S Michalovčanmi už trénoval dva mesiaci vo vlaňajšej jeseni. „Bude si musieť zvyknúť na vyššiu súťaž aj záťaž. Už keď s nami trénoval, ukázal veľký potenciál a kvalitu. Samozrejme, vieme, kde sú ešte jeho nedostatky a tie sa ukázali aj proti Košiciam. Musíme s ním rozprávať a vysvetliť mu, čo od neho chceme. Na ihrisku skvele rozmýšľa, má dobrú techniku a je aj zdravo drzý, v zápase dal jednu geniálnu finálnu prihrávku v plnom behu, ale musí sa naučiť hrať na väčšom priestore,“ povedal pre klubovú stránku tréner MFK Zemplín Jozef Majoroš.

S fortunaligistom stále zarezáva aj Marián Sabolčík, talentovaný stredopoliar z Prešova, odkiaľ prišiel na skúšku. Proti FC Košice odohral iba pár minút, keďže si privodil drobné zranenie. Ďalšia nová tvár, krajný obranca Daniel Magda z Nitry, predviedol v oboch dueloch spoľahlivé výkony. „Dano by mal ostať. Sme s ním dohodnutí, takisto aj s jeho kmeňovým klubom, ktorým je Podbrezová. Tá si však ešte musí vysporiadať nejaké veci s Nitrou, kde naposledy hosťoval. Verím tomu, že už v najbližších dňoch sa jeho príchod dotiahne,“ podotkol pre stránku klubu michalovský tréner.

Zdroj: mfk zemplín (foto: Róbert andrejov)



Uverejnené: 25.01.2021 16:28:50 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.