files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zákaz vychádzania platí pre všetkých

Policajný zbor vykonáva na vstupoch na územie Slovenskej republiky nielen kontrolu karanténnych opatrení vyplývajúcich z Vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ale aj kontrolu dodržiavania obmedzenia slobody pohybu a pobytu zákazom vychádzania.

 

„Cezhraničný zamestnanci (pendleri), ktorí nemôžu vzhľadom na povahu práce vykonávať túto prácu doma, sa musia aj pri kontrolách na hraniciach preukázať potvrdením zamestnávateľa s určením pracovnej doby a miesta výkonu práce a cestu späť a na cestu na výkon podnikateľskej činnosti alebo inej obdobnej činnosti, ktorá nemôže byť vykonávaná ako práca z domácnosti a cestu späť (body B.1. a B.2. uznesenia vlády Slovenskej republiky),“ píše sa v tlačovej správe polície.

„Zároveň osoby vstupujúce na územie Slovenskej republiky, ktoré nepatria do výnimiek § 4 až  § 8 vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, sa musia pri vstupe preukázať potvrdením o negatívnom výsledku RT-PCR testu nie starším ako 7 dní alebo antigénového testu certifikovaného na území Európskej únie na ochorenie COVID-19 nie starším ako 7 dní alebo dokladom o prekonaní ochorenia COVID-19 nie starším ako tri mesiace alebo dokladom o zaočkovaní proti ochoreniu COVID-19 aj druhou dávkou vakcíny (ak od očkovania uplynulo aspoň 14 dní) alebo u osoby, ktorej zdravotný stav alebo zdravotná kontraindikácia neumožňuje vykonanie testu na ochorenie COVID-19 potvrdením o tejto skutočnosti (bod B.14. uznesenia vlády Slovenskej republiky),“ pokračuje polícia v tlačovej správe.  



Uverejnené: 12.03.2021 16:07:01 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.