files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zahraničný kapitál v michalovských kluboch

Michalovce sa v roku 2019 zviditeľnili ako Európske mesto športu. Metropola Zemplína dokázala, že sa tu športu darí, čo si všimli aj v zahraničí. A zdá sa, že plody tohto môže michalovský šport zberať aj v nasledujúcich rokoch!

 

Do dvoch klubov, ktoré spolupracujú s mestom a mesto majú aj vo svojom názve, podľa našich informácii mieri zahraničný kapitál. Fanúšikovia MŠK Iuventa a MFK Zemplín sa tak môžu tešiť na zvýšené ambície svojich tímov. Ich výsledky a účinkovanie v najvyšších súťažiach si totiž všimol potencionálny investor zo zahraničia, ktorý mieri na Slovensko, konkrétne do Michaloviec. Páči sa mu predstava, že Iuventa je jediným reprezentantom košického kraja v európskych pohároch a tam chce dostať aj MFK Zemplín. Potencionálnemu investorovi sa páči, že nemusí investovať do infraštruktúry. Veď Chemkostav aréne patrí k najmodernejším halám v strednej Európe a aj futbalový štadión spĺňa prísne štandardy Fortuna ligy. Môže sa teda zamerať na vystuženie kádra tak, aby sa naplnili vysoké ambície. Máme sa teda na čo tešiť!

Zdá sa teda, že michalovský šport sa môže zviditeľniť ešte viac. Pomôcť k tomu môžu aj finančné prostriedky od zatiaľ tajného investora, na ktorého sa môžu tešiť vo futbale a aj hádzanej. Tešiť sa môže aj fanúšik, ktorý si náš článok prečítal aj v tejto ťažkej dobe zmietanej pandémiou. Prvého apríla sa vás snažíme potešiť aspoň týmto článkom, ktorý prosím berte ako súčasť tohto dňa. Futbalistom MFK Zemplín Michalovce držíme palce v ťažkom boji o Fortuna ligu, hádzanárkam MŠK Iuventa zase v boji o titul slovenský, aj česko-slovenský. Oboch tento víkend čakajú veľmi dôležité zápasy doma so Senicou, respektíve v Moste. Tie veľa napovedia o ďalších ambíciách tímu a možno raz príde aj zahraničný investor...

PETER BRENDZA



Uverejnené: 01.04.2021 08:45:48 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.