files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Autobusová doprava od pondelka podľa školského režimu

Spoločnosť  ARRIVA, ktorá pôsobí v Nitrianskom, Košickom, Žilinskom a Trnavskom kraji, bude po dohode s objednávateľmi verejnej dopravy od pondelka 26. apríla zabezpečovať mestskú a prímestskú autobusovú dopravu podľa cestovných poriadkov platných počas dní školského vyučovania. Naďalej je nevyhnutné dodržiavať prijaté bezpečnostné opatrenia k ochrane zdravia cestujúcich aj vodičov vo verejnej doprave.

Keď pre vyše rokom zasiahla do životov obyvateľov mimoriadna situácia, spoločnosť ARRIVA ako jedna z prvých zaviedla prísne bezpečnostné a hygienické opatrenia, aby prispela k ochrane zdravia cestujúcich, kolegov – vodičov, ale aj všetkých zamestnancov spoločností ARRIVA na Slovensku a ich blízkych. V nadväznosti na vývoj pandémie spoločnosti ARRIVA na Slovensku po dohode s objednávateľmi prispôsobovali podľa aktuálnych nariadenícestovné poriadky v prímestskej a mestskej autobusovej doprave, prijímali obmedzenia v záujme ochrany a bezpečnosti zdravia cestujúcich a vodičov tak, aby zabezpečili dopravnú obslužnosť pre obyvateľov a prispeli k zamedzeniu šírenia koronavírusu. „Výsledky prijatých opatrení boli správne a včas zavedené. Vo všetkých regiónoch sme v čase pandémie boli schopní po celý čas zabezpečovať služby pre našich cestujúcich a obchodných partnerov. Sme radi, že postupným uvoľnením opatrení sa tak môžeme vrátiť k bežným činnostiam a spoločnosť ARRIVA môže naďalej zabezpečovať v riadnom režime verejnú osobnú dopravu pre svojich cestujúcich a objednávateľov,“ uviedla Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností ARRIVA na Slovensku.  


Autobusy prímestskej dopravy ARRIVA Michalovce premávajú tiež v režime školského vyučovania, mestská hromadná doprava v Trebišove pokračuje v režime dopravy ako počas letných prázdnin. ARRIVA cestujúcich o aktuálnych opatreniach a prijatých zmenáchinformuje prostredníctvom webovej stránkya špeciálnej sekcieLIVE. Pre tých cestujúcich, ktorí majú záujem byť informovaní o prijatých zmenách a novinkách, je k dispozícii možnosť prihlásenia sa na odber noviniek zasielaných e-mailom. Cestujúci tak získajú všetky informácie hneď po zverejnení. Aktuálne informácie poskytuje aj linka zákazníckej podpory, ktorá je k dispozícii cestujúcim každý deň od 8.00 do 20.00, a to počas týždňa i víkendov. Naďalej je nevyhnutné aj v prostriedkoch verejnej dopravy dodržiavať bezpečnostné opatrenia a v autobuse nosiť respirátor, ak je to možné, dodržiavať odstupy a nosiť rukavice. Je to v záujme bezpečia cestujúcich, ale aj ochrany vodičov, ktorí každodenne zabezpečujú verejnú dopravu a denne vozia desiatky cestujúcich.  Pri úhrade cestovného je odporúčané využiť platbu čipovou dopravnou kartou, ktorá nielen skráti čas pri nastupovaní do autobusu, ale zároveň predstavuje bezpečný spôsob úhrady bez nutnosti manipulácie s hotovosťou. „Radi by sme sa poďakovali všetkým kolegom, vďaka ktorým sme počas celej doby pandémie zabezpečovali dopravu našich cestujúcichBEZPEČNE – POHODLNE – NAČAS. Poďakovanie patrí aj cestujúcim za zodpovedné a disciplinované správanie a dodržiavanie prijatých nariadení. Po stabilizovaní situácie, otvorení škôl a prevádzok môžu cestujúciaj naďalejbezpečne cestovať verejnou dopravou a spoločnosť ARRIVA pokračovať v zabezpečovaní kvalitnej služby a plnení  poslania,“ dodala Petra Helecz, riaditeľka pre obchod a komunikáciu spoločností ARRIVA na Slovensku.



Uverejnené: 23.04.2021 18:34:46 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.