files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Uloví michalovská Dukla Martina Réwaya?

Aj keď je iba krátko po skončení historickej sezóny, pre funkcionárov a trénerský štáb HK Dukla Ingema Michalovce práve začína práca na budúcej sezóne. Už teraz sa totiž tvorí a podpisuje káder, ktorý bude hájiť michalovské farby v sezóne 2021/22. Michalovčania na svojom facebooku deklarovali, že od úvodných júnových dní budú predstavovať jednotlivých hráčov. V kuloároch sa ale o zmenách v kádri hovorí už teraz. My sme sa rozhodli niečo vytiahnuť... 

Martin Réway strávil sezónu 2020/21 v Košiciach. Oblečie si v tej nasledujúcej michalovský dres?

Nateraz je známy iba realizačný tím. Hlavný tréner Tomek Valtonen sa bude opäť spoliehať na svojho asistenta Juraja Faitha, druhým asistentom bude jeho krajan Kasper Vuorinen, ktorý mu už robil asistenta v nemeckom Ravensburgu a švédskej More. Trénerom brankárov je ďalší Fín Samuli Nordman. Zmena nastala aj na poste kondičného trénera. Petra Mihaľa nahradil Daniel Mitera. Minulý rok urobili Michalovčania viacero zmien. Päťdesiat percent kádra ostal z tej predošlej, zhruba na päťdesiat percent sa obmenil. Tentoraz bude zmien ešte viac. Už teraz je jasné, že dres českého Hradca Králové budú obliekať v budúcej sezóne dvaja najproduktívnejší hráči Dukly z tejto sezóny – kanadský center Christophe Lalancette a obranca Graeme McCormack. Tréner Tomek Valtonen v obrane nebude mať ani Eduarda Šedivého, ktorý by mal posilniť iného extraligistu (vraj Košice...). A odchodov bude zrejme viac. V kádri asi neostanú Kanaďania Southorn s Hickmottom, ktorý nemal ideálnu sezónu. Jediný, čo by z Kanaďanov mohol ostať je obranca Mark Louis. Čo sa týka legionárov, na odchode je aj Poliak Kolusz, otázne je aj zotrvanie trojice fínskych legionárov Erkinjuntti, Lehtonen a Korhonen. Je teda možné, že z legionárov, ktorí tu boli v závere sezóny neostane ani jeden..  

Tomáš Bokroš bráni Pavla Regendu. Budú v sezóne 2021/22 spoluhráčmi?

Pri posilách sa už dlhšie špekuluje o príchode Tomáša Bokroša a Andreja Kukuču, ktorí naposledy obliekali dres Trenčína. Obaja by mali podľa nich vymeniť jednu Duklu za druhú. V hre je aj návrat odchovanca Dávida Hájnika. Ten minulú sezónu strávil v Poprade a v Michalovciach by mal ostať aj Lukáš Lačný. Už teraz je známe, že podpis na zmluvu dal Michalovčanom aj ďalší odchovanec Pavol Regenda a blízko k dohode je aj mladík Dávid Mudrák. Podľa informácii Denníka Šport majú Michalovčania na lane útočníka Martina Réwaya. Niekdajší najväčší talent slovenského hokeja hral naposledy v Košiciach. Čo sa týka ďalších posíl, či zmien v kádri, múdrejší zrejme budeme až začiatkom júna. Práve vtedy chce klub začať informovať o zmenách v kádri prostredníctvom svojej stránky a facebooku.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 22.05.2021 13:28:29 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.