files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Najlepší strelec v Trebišove neostane. Mieri do Michaloviec!

Futbalisti Slavoja Trebišov majú za sebou dobrú sezónu. Po prvýkrát sa vyhli priamemu boju o záchranu a hoci druholigovú definitívu získali až krátko pred koncom súťaže, viac sa pohybovali v pokojnom strede tabuľky. Napokon z toho bolo solídne desiate miesto, ktoré podkula aj koruna kráľa strelcov pre Wisdona Kanuho.  

Trebišovčania v poslednom tridsiatom kole boli síce už zachránení, no stále mali o čo hrať. Mohli dokonca skončiť aj na ôsmom mieste. Na to by potrebovali tri body. V zápase tabuľkových susedov s Púchovom ale iba remizovali 2:2. „Prvých pätnásť minút bolo z našej strany dobrých. Potom ale prišla kríza. Neviem prečo. Celý týždeň sme mali taký ľahší. Nebolo to dobré po futbalovej stránke. Chýbala nám kvalita,“ rozhovoril sa tréner Slavoja Ondrej Desiatnik.

Vývoj zápasu bol ako na vážkach. Skóre otvoril domáci Wisdon Kanu, Púchov ale ešte dokonca polčasu otočil gólmi Vargu a Michlíka skóre. V druhom dejstve Trebišovčania zatlačili svojho súpera, vyrovnanie ale nie a nie prísť. Nakoniec sa im to podarilo v nadstavenom čase, kedy Kanu skóroval druhýkrát, tentokrát z pokutového kopu. Tento gól síce Slavoju nepriniesol víťazstvo, nigérijskému útočníkovi ale priniesol korunu kráľa strelcov celej súťaže. Gólom z penalty sa totiž dostal na métu osemnástich presných zásahov, čím sa osamostatnil od Skaličana Daniela Šebestu a Bystričana Miladina Vujoševiča. „V prvom rade mu gratulujem,“ reaguje tréner Ondrej Desiatnik, ktorý ale prichádza o najlepšieho strelca. Ten sa už pred časom dohodol na novej zmluve s fortunaligovými Michalovcami, ktoré mali o neho záujem už v zime. „Počítal som s tým, že odíde. Trošku ma ale zaskočilo, že nám nič nepovedal a dohodol sa s iným klubom. Mužstvo pre neho veľa spravilo a on mu to vrátil. Z tohto pohľadu sme trochu sklamaní. To je ale futbalový život. Musíme sa cez to preniesť a hľadať za neho náhradu. Pracoval na sebe dosť tvrdo, takže si korunu kráľa strelcov rozhodne zaslúži,“ dodal na margo 27-ročného ofenzívneho stredopoliara či útočníka Desiatnik.

Wisdon Kanu mení trebišovský dres za michalovský

PETER BRENDZA



Uverejnené: 23.05.2021 13:07:15 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.