files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Do práce na bicykli v Michalovciach

Počas uplynulého roka mnohí z nás zistili, že ten bicykel, čo už dlhú dobu máme odložený v garáži, je vlastne super prostriedok. Časy lockdownu a karantény, zdá sa, pomaly končia, ale bicykel odkladať ešte nemusíte. Môžete ho využiť na cestu do práce. Od 1. júna totiž začína celoslovenská súťaž Do práce na bicykli.

Súťaž je určená tímom dvoch až štyroch zamestnancov z rovnakej firmy alebo inštitúcie, ktoré sa do súťaže zaregistrujú online na www.dopracenabicykli.eu/registracia-timu,a tak potvrdia, že budú v období od 1. do 30. júna 2021 dochádzať do práce na bicykli a budú si o tom zapisovať výsledky do registračného systému na webovej stránke www.dopracenabicykli.eu. „Podmienkou pre zapojenie sa súťažiacich v našom meste je registrácia samosprávy. Mesto Michalovce tak urobilo a z východného Slovenska sme boli zaregistrovaný ako prvý. Poďme zabojovať ďalej! Zapojiť sa môžu aj zamestnanci, ktorí pracujú z domu, na tzv. homeoffice, aj tí, ktorí dochádzajú do práce verejnou dopravou alebo pešo. Zistia, koľko CO2 svojím ekologickým spôsobom dopravy do práce v porovnaní s cestou autom ušetrili,“ píše sa v tlačovej správe michalovskej samosprávy.

Hlavnou motiváciou pre zapojenie sa do súťaže by mal byť dobrý pocit z toho, že robím niečo pre svoje zdravie, svoje mesto a životné prostredie. „Kampaň Do práce na bicykli je však aj súťaž, a preto sú v hre hodnotné ceny ako elektrický bicykel e-Paris, tri skladacie bicykle Hyperion a jeden mestský bicykel Liberty-via a tri samosprávy, v ktorých sa zapojí do kampane viac ako 100 účastníkov, môžu získať unikátne cyklostojiská,“ dodáva mesto v tlačovej správe.



Uverejnené: 28.05.2021 14:14:08 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.