files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Víťazná Faithova premiéra + FOTO, videá FAITH a MINČÁK

 

Hokejisti HK Dukla po vynikajúcom obrate v tretej tretine porazili celok Bardejova 3:2. Ich víťazstvo je o to cennejšie, že pre obrovskú maródku hrali viacerí juniori.

 

 Hral sa rýchly hokej hore, dole, ktorý sa musel divákom páčiť. V prvej tretine bol hokej hlavne pre viaceré vylúčenia rozkúskovaný. Družstvá sa dopredu veľmi nenáhlili, dalo by sa povedať, že sa čakalo na prvý gól. Ten prišiel na začiatku druhého dejstva, keď hosťujúci Pavlovský potrestal obrovskú hrúbku v obrane domácich. Tí v tejto časti nevyužili dva samostatné nájazdy, keď si zuby na golmanovi Andreaninovi vylámali Minčák a junior Fajčák. Od začiatku tretej tretiny sa Michalovčania zahryzli do svojho súpera. Gól však nie a nie prísť, keď svoje šance zahodili postupne Mach, Lezo aj Dancsák. Podarilo sa to až Machovi, ktorý už nedal bardejovskému brankárovi šancu. Potom prišli chvíle kanoniera Minčáka, ktorý dvoma gólmi poslal svojich do vedenia. Hostia už výsledok len prikrášlili, keď tri sekundy pred koncom pri power – play skóroval Gajdoš. To však už radosť domácim neprekazilo a po záverečnom hvizde sa mohli radovať spolu s publikom z cenného skalpu. Tých nemrzel ani neuznaný záverečný gól Minčáka, ktorý padol až po klaksóne.

 

HK Dukla Michalovce - BEMACO HC Bardejov 3:2 (0:0,0:1,3:1)

Góly: 44. Mach, 57. a 60. Minčák - 24. Pavlovský, 60. Gajdoš.

 

Vylúčenia: 7:8, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, strely na bránu 25:34, rozhodovali: Grečko, Gavalier, Bogdaň, divákov 1780

 

HK Dukla: Marton - Boržík, Marinčin, Segľa, Lezo, Minčák - Takáč, Regenda, Mach, Dancsák, Stríž - Petruňa, Mucha, Dunaj, Fajčák, Sabol - Gavura, Ferenc, Banovský.

 

HC Bardejov: Andreanin - Polaček, Pichnarčík, Kriška, Piatak, Baláž - Chmelo, Rusnák, Pavlovský, Bochňa, Molnár - Mojdis, Halász, Baranok, Caban, Belušár - Šimo, Gajdoš, Forgáč.



Uverejnené: 05.11.2010 20:44:59

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623