files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla s druhým legionárom. Novou posilou Američan Cameranesi

V poradí štrnástym hráčom, ktorého predstavila michalovská Dukla Ingema, je americký stredný útočník Tony Cameranesi. Dvadsaťsedemročný rodák z Plymouthu naposledy pôsobil v nadnárodnej ICEHL v drese Graz99ers, kde zaznamenal takmer bod na zápas. Michalovčania si od neho sľubujú, že na poste prvého centra nahradí Christophe Lalancetta, ktorý podpísal zmluvu českému Hradcu Králové.  

Cameranesi až do sezóny 2018/19 pôsobil za morom. V AHL za tímu Toronto Marlies a Utica Conets odohral štyri sezóny a 90 zápasov v nich. Následne jednu sezónu strávil v nórskom Storhamare, kde v 40 zápasoch zaknihoval 48 kanadských bodov! Na svoju produktivitu nadviazal aj v ICEHL v drese Grazu, kde v 50 zápasoch zaznamenal 40 kanadských bodov (19+21). „Od prvého dňa, keď sme začali budovať tím pre sezónu 2021/2022, bol Tony Cameranesi našou prvou voľbou na miesto zahraničného centra. Tony je veľmi dynamický hráč s vynikajúcou strelou. Skutočný vodca na ľade i mimo neho, ktorý dokáže vytvárať situácie pre ostatných hráčov a dokáže ich aj sám premieňať,“ píše sa v tlačovej správe klubu.

 

Tony Cameranesi je druhým legionárom, ktorého Dukla predstavila pre novú sezónu. Prvým je fínsky bombardér Janne Keränen, ktorý doteraz pôsobil iba vo fínskej najvyššej súťaži. V Dukle pokračuje aj kapitán Vladimír Mihálik, či odchovanci Pavol Regenda, Lukáš Lačný a Dávid Hájnik. Okrem nich zostávajú aj útočníci Marek Mašlonka, Samuel Chalupa a Jakub Suja. Z majstrovského Zvolena k Laborcu prichádzajú útočníci Jozef Tibenský a Marco Halama, z Trenčína obranca Tomáš Bokroš a útočník Andrej Kukuča.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 11.06.2021 11:33:04 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.