files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Z policajnej správy 07.11.2010

Nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami v obci Záhor, okres Sobrance. Vážna dopravná nehoda na križovatke Trebišov - Nový Ruskov a krádeže vlámaním v Pavlovciach nad Uhom a Močaranoch v okrese Michalovce.

 

 

Nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami

           

Michalovský policajný vyšetrovateľ zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami v súbehu s prečinom krádeže obvinil 51-ročného Michala z obce Záhor (okr. Sobrance), ktorý dňa 05.11.2010 okolo 01.00 hod. z uzamknutého šatníka v rodinnom dome v obci Záhor odcudzil tri zbrane (guľovnicu opakovaciu, guľovnicu jednovýstrelovú a brokovú dvojku). Odcudzené zbrane najprv nechal za domom pri plote a okolo polnoci ich zobral a oprel o stoh slamy v záhrade majiteľa (46), ktorý ich mal v legálnej držbe. Krádežou mu spôsobil škodu 2.000,-€. Obvinený je stíhaný na slobode. Zbrane boli zaistené a budú odoslané k expertíznemu skúmaniu.

    

Dopravná nehoda a ublíženie na zdraví


V sobotu o 03.50 hod. na križovatke Trebišov - Nový Ruskov došlo k dopravnej nehode, kde 33-ročný  Vojtech z Košíc s osobným motorovým vozidlom zn. Renault Mégane Scénic zišiel z hlavnej cesty na vedľajšiu, prerazil zvodidlá a s vozidlom zišiel do odvodňovacieho kanála. Pri nehode utrpel zranenie s dobou PN 7-10 dní a jeho traja spolujazdci (35, 37, 33) utrpeli zranenia s dobou liečenia nad 42 dní. Na vozidle vznikla škoda 3.000,-€ a pre Slovenskú správu ciest Košice škoda 300,-€. Požitie alkoholu u vodiča zistené nebolo. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

 


 

 

 

Krádeže vlámaním v Pavlovciach nad Uhom a Močaranoch

          

V dobe od 10.00 hod. dňa 06.11. do 05.30 hod. dňa 07.11.2010 neznámy páchateľ rozbil sklenenú výplň okna stolárskej dielne neobývaného rodinného domu v obci Pavlovce nad Uhom (okr. Michalovce), vnikol dnu a odcudzil   frézu, pásovú brúsku, flexibrúsku, elektrický hoblík, dve uťahovačky, sadu eurookenných fréz, tri priamočiare píly, kotúčovú pílu a vŕtacie kladivo. Majiteľovi spôsobil škodu  4.680,-€.

 

          

7. novembra 2010, medzi 10.45 a 11.10 hod. neznámy páchateľ vnikol na dvor rodinného domu na Močarianskej ulici v Michalovciach, vyhol železné sito na okne do pivnice a cez pootvorené okno vnikol do pivničných priestorov. Po rebríku sa dostal k dverám vedúcim obytných priestorov, kde rozbil sklenenú výplň dverí a zo spálne odcudzil z peňaženky pod vankúšom hotovosť 80,-€, z podšálky vo vitríne prsteň a retiazku zo žltého kovu a z ďalšej izby spod vankúša obálku s hotovosťou 500,-€. Majiteľke spôsobil celkovú škodu 1.310,-€.

 

                                                                                      (policajná správa)



Uverejnené: 08.11.2010 13:00:21 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.