files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

ARRIVA poskytuje jednoduché dobíjanie čipovej dopravnej karty

ARRIVA Michalovce, zabezpečujúca verejnú dopravu prímestskými linkami v Košickom kraji a mestskú hromadnú dopravu v meste Trebišov, prináša pre cestujúcich novinku. Držitelia čipových kariet si dopravnú kartu môžu dobiť online z pohodlia domova, v záujme ochrany zdravia a úspory času, bez potreby mať so sebou hotovosť. Cestujúci si prostredníctvom e-shopu vedia dobiť kredit a od augusta aj zakúpiťčipovú kartu v kategóriách cestujúcich žiaci, študenti a ŤZP. Zároveň si môžu online kontrolovať zostatok, zrealizované dopravné transakcie a informácie o karte.

Čipová karta, vydaná spoločnosťou ARRIVA Michalovce, ponúka pohodlné bezhotovostné cestovanie. Pri úhrade cestovného čipovou dopravnou kartou, ktorá nielen skráti čas pri nastupovaní do autobusu, ale zároveň predstavuje bezpečný spôsob úhrady bez nutnosti manipulácie s hotovosťou, má cestujúci možnosť cestovať výhodnejšie. „Moderné a smart riešenia v doprave predstavujú zjednodušené a pohodlnejšie cestovanie verejnou dopravou. Sme radi, že cestujúci spoločnosti  ARRIVA Michalovce si môžu objednať čipovú kartu online z pohodlia domova. Zároveň si na ňu môžu pripísať kredit bez manipulácie s hotovosťou a čakania v autobuse alebo v zákazníckom centre. Používanie čipovej karty ako elektronickej peňaženky na linkách prevádzkovaných našou spoločnosťou prináša viacero výhod. V autobuse pri platbe s čipovou kartousi vybavia kúpu cestovného lístka na jedno pípnutie, nemusia sa zdržiavať hľadaním hotovosti a ešte aj ušetria. Čipová karta prináša úsporu, ktorá sa ročne pohybuje v desiatkach eur,“ povedal Gejza Sačko, generálny riaditeľ spoločnosti ARRIVA Michalovce.


Dobitie čipovej karty z pohodlia domova je jednoduché a na pár klikov. Po registrácii na webstránke alebo v aplikácii Ubian si cestujúci jednoducho pridá svoju existujúcu čipovú dopravnú kartu a následne si môže dobiť kredit. Minimálna hodnota dobitia kreditu je 5 eur, rovnako ako v zákazníckych centrách, a minimálny vklad pri dobití čipovej karty v autobuse je 10 eur. Okrem dobitia kreditu je možné požiadať z pohodlia domova aj o vydanie čipovej karty. Po vyplnení žiadosti, doložení požadovaných dokladov a uhradení poplatku bude čipová karta zaslaná cestujúcemu na zadanú adresu do 5 pracovných dní. Poplatok za vydanie karty je 6 eur, poplatok za doručenie poštou 2 euráa úhradu je možné zrealizovať platobnou kartou. Informácie o novinkách a službách, ako aj aktuálnych opatreniach a prijatých zmenáchnájdu cestujúci na webovej stránke ARRIVA Michalovce. Pre cestujúcich, ktorí majú záujem byť informovaní o prijatých zmenách a novinkách, je k dispozícii možnosť prihlásenia sa na odber noviniek automaticky zasielaných e-mailom. Cestujúci tak získajú všetky informácie hneď po zverejnení. Aktuálne informácie poskytuje aj linka zákazníckej podpory, ktorá je cestujúcim k dispozícii každý deň od 8.00 do 20.00, a to počas týždňa i víkendov či sviatkov. V prostriedkoch verejnej dopravy je aj naďalej nevyhnutné dodržiavať aktuálne bezpečnostné opatrenia. Je to v záujme bezpečia cestujúcich, ale aj ochrany vodičov, ktorí každodenne zabezpečujú verejnú dopravu a denne vozia desiatky cestujúcich.



Uverejnené: 03.08.2021 17:07:20 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.