files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla bez Pierra Crinona a Dominika Pasa

V michalovskej Dukle Ingema končia francúzsky obranca Pierre Crinon a poľský útočník Dominik Pas. Obaja boli v metropole Zemplína na skúške v rámci try-outu, no trénerov o tom, že si zaslúžia zmluvy nepresvedčili. O ich konci informuje facebook a oficiálna stránka bronzového extraligistu.

Michalovčania tak tento týždeň zaznamenali už tretiu stratu v kádri. V utorok v tíme skončil útočník Marco Halama, ktorý za Michalovce neodohral ani jeden prípravný zápas. „Na konci dňa je to vždy o tíme a jeho zložení. V tomto bode si tímová skladba vyžaduje iné typy hráčov, na ktorých klub momentálne pracujeme a prvou reakciou na momentálnu situáciu bol Antti Erkinjuntti a jeho opätovný príchod do Michaloviec. Sledujte nás aj naďalej a čoskoro môžete očakávať novinky aj ohľadne príchodov do tímu,“ píše sa na stránke klubu.

Tak Crinon ako aj Pas mali sťaženú šancu trénerov presvedčiť o tom, že patria do mužstva, keďže počas prípravy museli tím na týždeň opustiť. Obaja sa totiž predstavili v olympijskej kvalifikácii, keď reprezentovali svoje tímy. Dvadsaťšesťročný zadák Pierre Crinon doteraz pôsobil iba vo Francúzsku. Naposledy hrával za Rouen, s ktorým sa vlani z titulu. Michalovský dres si obliekol v dvoch prípravných zápasoch, keď si zahral doma proti Prešovu a Banskej Bystrici. V oboch vyšiel bodovo naprázdno, proti „baranom“ nedohral, keď sa pobil s Gilbertom Gaborom. O päť rokov mladší poľský reprezentačný útočník Pas takisto doteraz pôsobil iba v rodnej krajine. Vlani sa stal s Jastrzebim majstrom krajiny. Za Michalovce odohral päť prípravných duelov, skóroval raz, keď sa presadil v zápase s Klagenfurtom.

 

Pierre Crinon a Dominik Pas tréner Dukly nepresvedčili.



Uverejnené: 09.09.2021 19:57:30 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.