files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zápas jesene v Michalovciach plný prekvapení pre fanúšikov

 

15.11.2010 Michalovce –Sobotňajší zápas kola medzi domácim  MFK Zemplín Michalovce a FC Petržalka 1898 prinesie hneď niekoľko noviniek pre svojich fanúšikov. Diváci sa môžu tešiť na polčasovú súťaž v kopaní penált v originálnych hracích dresoch MFK, na bojové modro-žlté pomaľovanie na tvár či súťaž o najoriginálnejšiu skupinu povzbudzujúcich.

 

„Zápas s Petržalkou nebude len o súboji druhého s tretím,“ vysvetľuje Gabriel Hreščák, výkonný riaditeľ MFK Zemplín Michalovce. „Sobota bude v prvom rade pre všetkých, ktorí chcú stráviť príjemné popoludnie a zabaviť sa.“ Už od utorka sa na frekventovaných miestach Michaloviec objavia modro-žlté hliadky s pozvánkami na zápas a kupónom na čaj zdarma.

 

V deň zápasu si ešte pred vstupom budú môcť fanúšikovia zakúpiť suveníry s logom klubu, alebo sa nechať pomaľovať bojovými farbami na tvár. Počas zápasu sa tiež uskutoční súťaž o najoriginálnejšiu skupinu povzbudzujúcich. V polčasovej prestávke budú diváci svedkami premiérovej súťaži v kopaní penált. Piati vylosovaní šťastlivci sa oblečú do domácich hracích dresov a pred zaplneným štadiónom si zmerajú sily v kopaní penált na juniorského reprezentačného brankára. Víťaz si odnesie nový LCD televízor, druhý v poradí podpísanú loptu hráčmi A-tímu MFK Zemplín a ostatní permanentku na aktuálnu sezónu. Všetci si navyše ponechajú originálny modro-žltý dres domácich.



Uverejnené: 15.11.2010 16:16:47 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.