files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Slavoj Trebišov s piatou prehrou v rade

Piatu prehru v rade utrpeli v sobotňajšom zápase dvanásteho kola druhej ligu hráči Slavoja Trebišov. Tím z dola Zemplína prehral na domácej pôde s FC Košice 0:3. Bola to ich už tretia takáto prehra v rade, keď predtým ich rovnakým rozdielom na domácom trávniku zdolali aj ďalší ašpiranti na postup do najvyššej súťaže Podbrezová a Banská Bystrica. Trebišovčania na výhru čakajú ešte od konca augusta, kedy zdolali na vlastnom trávniku Slovan B 1:0. Následne prehrali taktiež 0:3 v zemplínskom derby v Humennom, doma nestačili na Rohožník (1:2) a na to prišli tri prehry 0:3 v rade.

Na prehru rozdielom triedy to ale v sobotu v prvom polčase rozhodne nevyzeralo. Domáci diktovali tempo hry, mali aj vyložené šance na skórovanie, žiaľ, nalomili ich dva góly Dávida Gubu z 28. a 48. minúty. „Keď nedáme také šance, aké sme mali, tak nemôžeme vyhrať,“ rozhovoril sa tréner Slavoja Ondrej Desiatnik, ktorého zverenci pykali aj za chyby v defenzíve. „Súper ich dokázal potrestať, my nie. Urobili sme v obrane dve chyby po sebe, po ktorých Košičania skórovali. Niekedy by som aj ja tak ľahko chcel zvíťaziť, ako Košičania zvíťazili u nás,“ pokračoval v kritickom tóne trebišovský tréner.

Trebišovčanov, ktorí v tabuľke po výbornom štarte klesli už do jej druhej polovice, trápi hlavne koncovka. „Sami ste mohli vidieť... Stano Danko trafí z päťky iba brankára, Begala trafí iba brankára. Súper mal menej vyložené šance a dokázal s nimi gólovo naložiť. Hráči chceli, dreli, bojovali, prišla ale ďalšia prehra v rade, s ktorou sa musíme vysporiadať,“ pokračuje Desiatnik, ktorého mrzí hlavne domáce prehra s Rohožníkom spred troch týždňov. „Bol to podobný zápas ako s Košicami. My sme hrali a súper dával góly. Dostali sme sa do určitej situácia, ktorá ľahká rozhodne nie je. Musíme sa z nej dostať sami. Nemôžeme teraz plakať a nadávať na to, že nemáme šťastie. Potrebujeme skrátka dobrý výsledok, aby sme sa znova nakopli.“

My len dodajme, že zatiaľ, čo Trebišovčania stále padajú v tabuľke a po piatej prehre v rade sú už na deviatej priečke, ďalšiemu zástupcovi Zemplína sa v druhej lige darí naďalej. Nováčik súťaže FK Humenné v dvanástom kole po góloch Turíka a Černáka zdolal Námestovo 2:0 a naďalej mu patrí skvelé druhé miesto v tabuľke. Na vedúcu Banskú Bystricu strácajú Humenčania tri body, no majú aj o jeden odohraný zápas menej.

Výsledky 12. kola druhej ligy
Slavoj Trebišov - FC Košice 0:3
Góly: 28. a 48. Guba, 65. Jakúbek.
SLAVOJ: Melichar - Matta, Krajňák, Šimko, Ilinjo, R. Begala, Michlík (58. Rypák), Digoň (87. V. Rusnák), Danko (67. Verčimák), Bajtoš (87. Belko), Santos (87. Košuda).

FK Humenné - MŠK Námestovo 2:0
Góly: 6. Turík, 52. Černák.
FK: Slávik - Vasiľ, F. Bednár, Maťaš, Dzurík, 

Ostatné výsledky 12. kola: ŠK Slovan Bratislava B - FC Rohožník 0:1, KFC Komárno - MŠK Púchov 3:1, MŠK Žilina B - MFK Skalica 0:2, Partizán Bardejov BŠK - MFK Dukla Banská Bystrica 0:1. FC Petržalka - FC ŠTK 1914 Šamorín (odložené na 20. október). FK Dubnica nad Váhom - FK Železiarne Podrezová (odložené na 2. novembra).

 



Uverejnené: 10.10.2021 14:28:12
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.