files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V minulosti hrával aj s Connorrom McDavidom, v Michalovciach chce získať titul

Bránkovisko michalovskej Dukly Ingema by mal chrániť ďalší golman zo zahraničia. Po tom, čo odišiel Fín Julius Pohjanoksa sa k jeho krajanovi Karolusovi Kaarlehtovi a mladíkovi Michalovi Vojvodovi pridal aj 25-ročný americký brankár Devin Williams.

Pre rodáka z mesta Saginaw zo štátu Michigan sú Michalovce prvým pôsobiskom mimo Severnej Ameriky. „Michalovce sú mojim prvým pôsobiskom mimo domova. Veľmi sa na to teším a som plný entuziazmu pomôcť Dukle k čo najlepším výsledkom,“ zdôraznila nová posila michalovskej Dukly Ingema. Doteraz chytal v OHL v tíme Errie Otters, kde bol v jednom tíme aj so superhviezdou Connorom McDavidom, jednu sezónu strávil v tíme Acadia Universit. (USports) a posledné štyri v tíme Tulsa Oliers (ECHL). Na dva zápasy si odskočil v sezóne 2018/19 aj do AHL, keď hájil farby tímu San Antonio Rampage. „Mám za sebou viacero sezón v súťažiach za morom a chcel som skúsiť niečo iné. Michalovce mi v tom absolútne vyhovujú,“ pokračuje najlepší brankár ECHL v sezóne 2018/19. 

Toho sme sa opýtali aj na Connora McDavida. S ním hrával v juniorskom Errie Otters v sezónach 2013/14 a 2014/15. „Veľmi dobrý chlapík a dobrý kamarát. Nikdy sa na nič nehral, aj keď sme vedeli, že z neho bude hviezda. Hrávali sme spolu dve sezóny, rýchlo sa posunul do NHL. Za ten čas som si ho zapamätal ako výborného chalana,“ pokračuje Devin Williams, ktorý do Michaloviec prichádza s víťaznými ambíciami. „Vidím, že sa tímu momentálne darí. V tabuľke mu patrí tretie miesto, chlapci víťazia. Ja verím, že nám to takto pôjde naďalej a dosiahneme niečo veľké. Samozrejme, ideálne by bolo získať titul.“

PETER BRENDZA



Uverejnené: 27.10.2021 12:45:13 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.