files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Piatkový podvečer pred televíznou obrazovkou

Piatkový podvečer bude v televízii patriť michalovskému športu. V priamom televíznom prenose sa totiž predstavia tak hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce, ako aj futbalisti MFK Zemplín Michalovce. Zopakuje sa tak predposledná októbrová nedeľa, kedy boli na televíznych obrazovkách takisto obaja.

Hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce čaká v piatok od 17.30 v košickej Steel aréne východoslovenské derby proti „oceliarom“. Duel, ktorý v priamom televíznom prenose odvysiela RTVS 2, sa mal najskôr hrať v Michalovciach. Tie sú ale v čiernej fáze covid automatu a keďže by bol len obmedzený počet divákov, kluby sa dohodli na výmene domáceho prostredia. V televíznom prenose budú aj futbalisti MFK Zemplín Michalovce. Tí sa od 17.00 hod. predstavia aj pred kamerami Nova Sport v Trenčíne.

Športový fanúšik sa teda má na čo tešiť. A ešte viac sa bude tešiť v nedeľu 21. novembra, kedy na televíznej obrazovke budú všetky tri profesionálne michalovské tímy. Všetko začne od 16.00 hod. priamym televíznym prenosom na RTVS 2, kde sa predstavia hokejisti Dukly, ktorí absolvujú zápas v Spišskej Novej Vsi. O hodinu neskôr nastúpia v domácom prostredí aj pred kamerami Dajto futbalisti MFK Zemplín, ktorí privítajú Slovan Bratislava. No a od 19.30 hod. stanica Sport 2 prinesie priamy televízny prenos z odvetného duelu tretieho kola Európskeho pohára hádzanárok medzi slovenským majstrom MŠK Iuventa Michalovce a ukrajinským šampiónom Galyčankou Ľvov. 

PETER BRENDZA



Uverejnené: 04.11.2021 21:05:33 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.