files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hladká prehra michalovskej Dukly pod Zoborom

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce utrpeli v šestnástom kole Tipos extraligy svoju piatu porážku, keď na ľade HK Nitra prehrali hladko 0:3. Po druhýkrát v sezóne tak nestačili na Corgoňov, po prvýkrát sa im stalo, že vyšli gólovo naprázdno. Zverenci trénera Tomeka Valtonena sa najbližšie predstavia doma už tento piatok, kedy o 17.30 hod. privítajú aktuálneho lídra Slovan Bratislava.

V prvej tretine súboja tretieho tímu tabuľky a druhého sa hral svižný hokej z oboch strán. Obaja súperi dali zabrať brankárom, ktorí museli byť neustále v pohotovosti. Michalovčania síce nastúpili už aj s novou posilou Dávidom Bucom (druhá posila Roman Faith sa zranila na reprezentačnej akcii dvadsiatky), no bez chorého brankára Devina Williamsa. Najskôr sa mohli gólovo presadiť hostia Mašlonka s Keränenom ale svoje šance nevyužili, na druhej strane Nitrania nič nevymysleli ani pri vylúčení Jakuba Suju.

Druhú tretinu začali lepšie Michalovčania. Tí sa hneď po päťdesiatich sekundách tešili z gólu. Schladil ich však videorozhodca, ktorý gól Fourniera neuznal pre vysokú hokejku. Následne sa neujala ani šanca Žitného, ktorú Honzík vytlačil hokejkou, na druhej strane sa nepresadil v presilovke ani Samuel Buček, keď minul odkrytú bránku. V 32. minúte sa už ale domáci tešili z góly, keď  strelu Švárneho tečoval do siete Martin Volko. Michalovčania odpovedali štvrtým útokom. Najskôr strelu Mašlonku vyrazil Honzík len pred úplne voľného Kukuču, ktorého strelu ale skryl brankár Nitry do lapačky. Trest prišiel na opačnej strane v 35. minúte, kedy si na Holešinského prihrávku nakorčuľoval Willie Raskob a strelou švihom zvýšil na 2:0. To ešte nebolo zo strany domácich v druhej časti všetko. Najskôr ustáli vylúčenie Rockwooda a v samom závere z presilovky po faule Mihalika skóroval Róbert Varga.

Trojgólová sprcha zanechala na Michalovčanoch stopy a v tretej časti sa z úderov už nestihli spamätať. Naopak, domáci mohli pridať aj ďalšie. Hneď v úvode sa preštrikoval obranou Samuel Buček, ktorý faulovaný Mudrákom stihol zakončiť, Kaarlehta však v poslednej chvíli zakročil. Michalovský brankár podržal svojich aj v následnej oslabovke a aj v ďalšom oslabení po vylúčení Gajdoša. Michalovčania sa mohli dostať do hry pri vylúčení Rockwooda, na svoje dobré presilovky z predchádzajúcich duelov ale nenadviazali. Keď Honzíka neprekonal v brejku ani Keränen, Michalovčania odišli spod Zobora bez streleného gólu a s hladkou prehrou...

HK Nitra - HK Dukla Ingema Michalovce 3:0 (0:0, 3:0, 0:0)
Góly: 32. Volko (Nemec, Švarný), 35. Raskob (Holešinský), 40. Varga (Buček, Tvrdoň) pres/1.
Vylúčení: 4:7. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali:  Snášel, Novák – Durmis, Valo. Divákov: 1216.
HK: Honzík - Pupák, Raskob, Švarný, Nemec, Vitáloš, Bodák, Socha, Molnár – Tvrdoň, Hrnka, Varga – Buček, Rockwood, Holešinský – Sýkora, Bajtek, Volko – Drábek, Šramaty, Múčka.
HK DUKLA INGEMA: Kaarlehto - Macejko, Bokroš, Gajdoš, Mudrák, Stripai, Mihalik, Ťavoda – Keränen, Cameranesi, Regenda – Founier, Mráz, Erkinjuntti – Galamboš, Suja, Žitný – Kukuča, Buc, Mašlonka - Hajnik.



Uverejnené: 17.11.2021 17:55:26 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.