files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla s cieľom zastaviť v Steel Aréne sériu prehier

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce aktuálne nemajú za sebou priaznivú sériu. Prehrali v posledných troch dueloch, v ktorých získali jediný bod a hoci zostali na treťom mieste v tabuľke, ich strata na lídra súťaže Slovan Bratislava narastá.

Aj preto potrebujú ešte pred reprezentačnou pauzou zastaviť sériu porážok. Budú to však mať dosť ťažké, keďže v piatok ich čaká v Košiciach nevyspytateľné východoslovenské derby a v nedeľu hostia majstrovský Zvolen. Michalovčania naposledy po dvoch domácich porážkach nezabodovali ani v Trenčíne, kde prehrali 1:3. „Nie je to nič príjemné, no určite máme na to, aby sme ju v piatok v Košiciach zastavili. Je dôležité, aby sme to ešte pred repre pauzou zastavili, pretože po nej sa nám budú body získavať ľahšie,“ rozhovoril sa jediný strelec michalovského gólu v Trenčíne Roman Faith.

Práve piatkový duel v Košiciach bude pre mladého michalovského útočníka špecifický. Zahrá si totiž po prvýkrát proti materskému klubu. „Osobne sa na tento zápas veľmi teším. Je len na škodu, že nemôžu naň diváci a ani moji rodinní príslušníci,“ podotýka jedna z posledných posíl michalovskej Dukly, ktorá prišla z bratislavského Capitals po októbrovej reprezentačnej pauze. „Všetko okolo klubu je na profesionálnej úrovni. Na nič sa nemôžem sťažovať. Jedine, moje výkony by mohli byť lepšie. Spravím všetko preto, aby tie výkony boli lepšie a dával som viac gólov,“ pokračuje Roman Faith.  

PETER BRENDZA



Uverejnené: 09.12.2021 21:17:29 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.