files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ambiciózny druholigista spúšťa opäť tréningový proces. Na ľade aj s dvoma novými posilami

Uvoľnené opatrenia umožňujú aj návrat do tréningového procesu. V trebišovskom HK STEEL TEAM ho opätovne spustia túto stredu a tréner Richard Šechný na úvodnom tréningu tohto roka privíta aj dve posily. Blízko je aj rozhodnutie návratu do súťažného kolotoča. Amatérske súťaže by sa totiž mali opätovne rozbehnúť v druhej polovici januára.

Družina trénera Richarda Šechného sa opäť zíde v stredu.

„Oceliarom z Trebišova“ patrí po šiestich odohraných zápasoch v druhej lige Východ druhé miesto. Za vedúcim Kežmarkom zaostávajú iba vinou horšieho skóre, no majú o dva odohrané zápasy menej. „S naším účinkovaním v doterajšom priebehu súťaže je určite spokojnosť. Najviac nás teší zdolanie dvoch takisto adeptov na vrchné priečky a to Rimavskej Soboty a Kežmarku. Práve na ľade lídra súťaže sme podali asi najlepší výkon,“ zdôraznil viceprezident klubu Radovan Petruňa.

Trebišovčania ulovili dve posily Martina Ondrej a Ivana Fedorka.

Káder druholigistu z dolnej časti Zemplína naberal na kvalite a sile prakticky od začiatku prípravy. Už vlani ho vystužilo niekoľko bývalých aj extraligových hráčov, v tejto sezóne zase klub popracoval na defenzíve. Tú vystužila štvorica Tomáš Valečko, Daniel Hančák, Ladislav Hopkovič a Tomáš Slovák. K ním by mal v týchto dňoch pribudnúť aj Martin Ondrej, ktorý nedávno skončil v prvoligovom Humennom. Od „humenských levov“ má do Trebišova namierené aj ich bývalý kapitán Ivan Fedorko. „S oboma sme sa dohodli na prestupe k nám. Ide o kvalitných hráčov, ktorí vlani na prvoligovej úrovni ukazovali svoje kvality. Sme presvedčení o tom, že pre náš tím prínosom a nositeľmi ďalšej kvality,“ povedal Petruňa k už beztak „natrieskanému“ kádru ambiciózneho druholigistu.

V tréningovom procese je aj skúsený obranca Tomáš Slovák.

Ten dokazoval kvalitu aj v úvode svojej súťaže. Zvíťazil vo všetkých šiestich dueloch a zaslúžene tak okupuje horné priečky v tabuľke. „Ako som povedal, sme spokojní! Všetkých nás mrzelo, že sa po našom najlepšom výkone v Kežmarku súťaž zastavila. Všetci ale veríme, že uvoľňovanie opatrení spôsobí aj náš návrat na ligový ľad,“ podotýka Petruňa, podľa ktorého slov sa hovorí o reštarte amatérskych súťaží po návrate detí do škôl. „Aktuálne nemáme žiadne informácie. Všetci veríme, že sa potvrdia tie „zákulisné“ o reštarte našich súťaži v druhej polovici januára.“  

PETER BRENDZA



Uverejnené: 03.01.2022 14:21:21 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.