files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Slavoj Trebišov s exkluzívnou posilou, prichádza Jose Casado

Prvou posilou druholigového Slavoja Trebišov počas zimného prestupového obdobia je Jose Casado. Španielsky stredopoliar, ktorý v jesennej časti pôsobil v Michalovciach, prichádza k po jeseni deviatemu tímu druhej ligy na polročné hosťovanie.

Jose Casado je odchovancom FC Barcelona, kde pôsobil v mládežníckych štruktúrach. Chvíľu si dokonca zahral aj s fenomenálnym Leom Messim. Hrával trebárs aj s Cescom Fabregasom či Sergiom Busquetsom. Na Slovensku doteraz pôsobil v najvyššej súťaži v Spartaku Trnava, Zlatých Moravciach a práve v Michalovciach, kde na jeseň odohral štyri ligové a jeden pohárový duel. Casado v Michalovciach pôsobil aj v jarnej časti sezóny 2018/19. V minulosti tento 33-ročný záložník hrával okrem Slovenska a Španielska aj v Maďarsku, Rumunsku, Česku, či Nemecku. „Získali sme kvalitného hráča do stredovej formácie, ktorý nám v jesennej časti po odchode Kanua do Michaloviec veľmi chýbal. Casado je skúsený ligový hráč, a preto bolo jeho angažovanie pre nás veľkou prioritou. Sme veľmi radi, že sme sa dohodli na jeho pôsobení v našom klube,“ poznamenal pre stránku klubu jeho športový riaditeľ Martin Čižmár.

 

Jose Casado pri podpise zmluvy so športovým riaditeľom Slavoja Martinom Čižmárom (foto: facebook slavoj trebišov).

S druholigistom zo Zemplína sa pripravuje aj ofenzívna dvojica – Junior a Roland Černák. Odchovanec trebišovského futbalu Černák, ktorý v minulosti na Slovenskú hrával aj v Dunajskej Strede, či Prešove, je naďalej hráčom Humenného, dohoda klubov je však na spadnutie. V Trebišove trénuje aj brazílsky ofenzívny stredopoliar Junior da Silva, ktorý v Slavoji pôsobil už v rokoch 2015 až 2019. Naposledy hrával v taktiež druholigovom Bardejove, kde na jeseň odohral 15 stretnutí, v ktorých zaznamenal štyri góly. Slavoj sa na zmluve dohodol aj s nádejným iba sedemnásťročným Rastislavom Girmanom, naopak, v tíme už nebude pôsobiť pätica Repiský, Jurčišin, Kuba, Košuda a Jinjolava. Trebišovčania majú zatiaľ za sebou jeden prípravný duel. Vyhrali v ňom nad lídrom tretej ligy Východ FK Spišská Nová Ves hladko 4:0. Zverenci trénera Ondreja Desiatnika sa najbližšie predstavia túto sobotu v Michalovciach. Duel na umelej tráve začne o 13.00 hod.

PETER BRENDZA (zdroj: slavoj trebišov, stránka a facebook)



Uverejnené: 18.01.2022 18:07:41 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.