files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V michalovskej Dukle končí manažér Aittola

Iba čosi viac ako pol roka vydržal na svojom poste športový manažér HK Dukla Ingema Michalovce Elmo Aittola. Jeho koniec oznámil oficiálny facebook a stránka aktuálne tretieho tímu Tipos Extraligy len krátko pred skončením prestupového obdobia.

Aittola bol športovým manažérom klubu od leta minulého roka, kedy na tomto poste vystriedal Petra Tirpáka. Ten tu predtým pôsobil dlhých desať rokov a stál pri najväčších úspechoch michalovského mužského hokeja v novodobej histórii. Aittola v klube predtým krátko pôsobil aj ako videoanalytik. "Keďže práca športových manažérov sa v tomto období sústreďuje na prípravu budúcej sezóny a k predĺženiu pôsobenia na sezónu 2022/2023 nedošlo, dohodli sme sa vzájomne k dnešnému dňu ukončiť spoluprácu so športovým manažérom Elmom Aittolom. Elmovi ďakujeme za odvedené služby a prajeme veľa šťastia v jeho ďalšej kariére," píše sa na stránke klubu.

Tridsaťdeväťročný rodák z Turku bol na začiatku leta označovaný ako jeden zo základných pilierov fínskej cesty, ktorú začali v Michalovciach budovať. Okrem neho v tíme lanského bronzového extraligistu z tejto krajiny pôsobí aj hlavný tréner Tomek Valtonen, ako aj jeho asistent Kasperi Vuorinen či tréner brankárov Samuli Nordman. Po viac ako pol roku ale v tejto funkcii končí. Ako bude michalovská Dukla riešiť pozíciu športového manažéra po jeho odchode sa zrejme dozvieme v najbližších dňoch...



Uverejnené: 20.01.2022 12:04:54 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.