files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla s pokutou a zavretým štadiónom

Michalovská Dukla Ingema bude hrať opäť bez divákov, ktorých si hráči užili iba dva zápasy. Disciplinárna komisia Slovenského zväzu ľadového hokeja totiž klubu udelila trest dvoch zápasov bez divákov a pokutu 3000 eur za incidenty po zápase so Spišskou Novou Vsou (3:2).

Disciplinárka hokejového zväzu rozhodovala v štyroch veciach. Podľa dostupných materiálov sa mali oba kluby dopustiť výtržností a fyzického napadnutia počas schádzania z ľadovej plochy. Domáci klub navyše ako organizátor stretnutia porušili povinnosti organizátora športového podujatia. Za porušenie povinnosti organizátora športového podujatia, fyzické napádanie a výtržnosti DK SZĽH udelila Michalovčanom finančnú pokutu 3-tisíc eur a uzatvorenie zimného štadióna pre verejnosť na 2 zápasy.  Trest neminul ani Spišskú Novú Ves. HK Rysy bol potrestaný za výtržnosti finančnou pokutou vo výške 300 eur.  Hráč Spišskej Matthew Petgrave sa dopustil nešportového správania, keď smerom k hľadisku ukázal vulgárne gesto, za čo mu DK SZĽH udelila trest zákazu činnosti na 1 zápas.

Trest neminul ani hlavného kustóda Michaloviec Mareka Jenčíka. Ten za pokus o fyzický atak smerom k hráčom súpera dostal finančnú pokutu vo výške 100 eur a zákaz činnosti na 6 zápasov. Disciplinárne stíhanie by hrozilo aj druhému kustódovi Michaloviec. Klub s ním však rozviazal kontrakt, preto už DK SZĽH nemá právomoc v jeho veci konať. „Rasové urážky zo strany usporiadateľskej služby, členov tímov či činovníkov zápasu preukázané neboli. Rasové urážky prišli z hľadiska od organizátorom neidentifikovaných divákov,“ píše sa na stránke SZLH.

Michalovský zimný štadión ostane opäť prázdnym (foto: róbert andrejov)



Uverejnené: 21.01.2022 09:43:42 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.