files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla s exkluzívnou posilou. Prichádza produktívny obranca Nick Ross

Zadné rady michalovskej Dukly Ingema posilňuje skúsený ofenzívny zadák Nick Ross. Čochvíľa tridsaťtriročný rodák z kanadskej Alberty už na Slovensku v minulosti pôsobil – konkrétne vo Zvolene a Miškovci. V oboch tímoch patril medzi najproduktívnejších hráčov a medzi obrancami medzi najlepších v lige. Nick Ross bude k dispozícii už na piatkový duel s Košicami, ktorý od 19.00 hod. odvysiela v priamom prenose stanica SPORT 2.

Nick Ross bol v roku 2007 draftovaný tímom Phoenix Coyotes z tridsiateho miesta. Postupnými krokmi sa dostal v zámorí až do AHL, v ktorej odohral za štyri sezóny 115 duelov. Potom sa pobral do Európy, kde hrával postupne za rakúsky Salzburg, nemecký Augsburg Panthers, slovinskú Ľubľanu, taliansky Asiago, rakúsky Insbruck, Zvolen, Miškovec, či nemecký Lausitzer Fuchse. V tejto sezóne pôsobil v rakúskom Dornbirner EC, kde v 39 zápasoch zaknihoval 19 asistencií. Produktivita ho sprevádzala aj v ďalších tímoch, kde pôsobil. Zakaždým patril medzi nielen najproduktívnejších obrancov, ale aj hráčov tímu.

Nick Ross je deviatym legionárom v tíme fínskeho trénera Tomeka Valtonena. Ten má k dispozícii českého brankára Tomáš Vošvrdu, amerického golmana Devina Williamsa, slovinského obrancu Žigu Pavlina, či kanadského zadáka Taylora Dohertyho. V útoku sa spolieha na svojich krajanov Antiho Erkinjunttiho a Janeho Keränena, ako aj amerického centra Tonyho Cameranesiho, či Poliaka Martina Przygodzkeho. Ten má ale aj slovenský pas a za legionára sa tak nepovažuje. Podotýkame, že v jednom zápase môže hrať sedem legionárov.



Uverejnené: 04.02.2022 16:06:36 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.