files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

HK Steel Team v sobotu opäť doma, hostí rezervu extraligistu

Hokejisti HK Steel Team Trebišov sa cez víkend po dvoch týždňoch znova predstavia svojim fanúšikom. Na vlastnom ľade v tradičnom čase od 17.30 hod. privítajú rezervu extraligového Liptovského Mikuláša.

Jediný nezdolaný celok z druholigovej B. skupiny je v redukovanej tabuľke na druhom mieste. Trebišovčania sa síce cez víkend vyšvihli na prvé miesto, po definitívnom odstúpení Bardejova im ale odrátali tri body a opäť klesli za Rimavskú Sobotu na druhé miesto. Aktuálne majú na súpera z Gemera stratu dvoch bodov, no aj o tri odohrané zápasy menej. „Všetko je to teraz trošku premiešané. My si ideme naďalej za svojím cieľom, ktorým je víťazstvo v tejto skupine. Výhrou v Rimavskej Sobote sme sa k tomu výrazne priblížili, ešte nás ale čaká päť zápasov, takže sa nemôžeme uspokojiť,“ poznamenal tréner HK Steel Team Richard Šechný, ktorého zverenci v sobotu ukroja z pätice duelov jeden diel. „Čaká nás súper, ktorý nás v prvom vzájomnom meraní síl potrápil. Vyhrali sme tam 6:5 po predĺžení, ľahký zápas to tam nebol. Uvidíme, s čím vyrukuje súper v sobotu u nás,“ pokračuje Šechný.

Po odhlásení Bardejova a redukcii výsledkov s ním už poznáme aj definitívny program HK Steel Team do konca základnej časti. Trebišovčania odohrajú ešte päť zápasov, z tohto štyri na domácom ľade. Okrem rezervy extraligistu, ktorú privítajú v sobotu, nastúpia doma aj proti Breznu (nedeľa 20. február), Kežmarku (sobota 26. február) a Sabinovu (termín zápasu zatiaľ neznámy). Okrem toho sa ešte predstavia aj na ľade Sabinova (sobota 19. február). My len dodajme, že nadstavbová časť je zrušená a hneď po skončení základnej časti sa pôjde do play-off.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 11.02.2022 10:50:49 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.