files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ťavoda do Humenného, Trebišov so Šiňanským a Hladoníkom.

Tesne pred utorkovým koncom prestupového obdobia nastávajú v kádroch hokejových tímov zo Zemplína zmeny. My sme sa pozreli na to, kto posilnil HK Dukla Ingema Michalovce, HC 19 Humenné, či HK Steel Team Trebišov a takisto kto od nich odchádza.

HK Dukla Ingema Michalovce

Extraligová michalovská Dukla, ktorej aktuálne v tabuľke patrí štvrté miesto, v posledných dňoch posilnila káder. Prišli dvaja kanadskí obrancovia Taylor Doherty a Nick Ross. Michalovčania sa ešte obzerajú po útočníkovi. Aktuálne ale majú až deväť legionárov, hľadajú tak hráča so slovenským pasom.

HC 19 Humenné

Takisto štvrtý tím tabuľky, len prvej ligy, HC 19 Humenné taktiež vystužuje svoj káder. Do Prešova odišiel obranca Damián Novický, na oplátku sa na Zemplín vracia Ján Ťavoda, ktorý túto sezónu štartoval v Michalovciach. Do Brezna odchádza do konca sezóny obranca Eduard Kaščák, opačný smerom putuje na východ ďalší bek Patrik Španko. Humenčania sa stále obzerajú po dvoch hráčoch do útoku. Ten opustil Jaroslav Šiňanský, ktorý nasleduje kroky ruského útočníka Gadela Khismatullina a sezónu dokončí v druholigovom Trebišove.

Ján Ťavoda sa vracia na Zemplín

HK Steel Team Trebišov

Aj ambiciózny druholigista pred koncom prestupového obdobia vystužuje svoj káder. Z Humenného prichádza na dolný Zemplín dvojica útočníkov Jaroslav Šiňanský a Gadel Khismatullin. To ale nie je všetko. Z druholigového HK Košice prichádza Alex Hladoník, ktorý je aktuálne s dvanástimi gólmi druhý najlepší strelec ligy. Trebišovčania stále káder uzavretý nemajú, rozrobených majú ešte niekoľko hráčov.



Uverejnené: 11.02.2022 14:39:44 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.