files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovce a Humenné o prvú štvorku, Trebišov o prvé miesto aj proti majstrovi sveta

Počas nasledujúceho víkendu nás čaká na Zemplína strašne veľa hokeja. Doma sa predstavia všetci mužskí reprezentanti Zemplína.

Už v piatok čaká dôležitý duel na extraligových hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce, ktorí o 17.30 hod. privítajú Liptovský Mikuláš. Ten sa pomaly rozbieha a po výhre v Bratislave nad Slovanom si bude určite trúfať aj na Michalovčanov, ktorým ide o prvú štvorku. Aktuálne im patrí osem zápasov pred koncom základnej časti štvrté miesto so šesťbodovým náskokom pred Košicami.

Rovnako v piatok budú v hre v poslednom kole prvej ligy aj hráči HC 19 Humenné. Tí sa tiež predstavia doma, keď o 17.00 hod. privítajú HK MŠK Indian Žiar nad Hronom a taktiež im ide o pozíciu v prvej štvorke. Humenčania už vedia, že skončia maximálne na piatej pozícii a taktiež vedia, že štvrťfinálovú sériu začnú s Topoľčanmi. Či ju začnú doma, alebo vonku rozhodnú piatkové súboje, ako aj rozhodnutie rady ligy, čo so zápasmi, ktoré sa kvôli koronavírusu neodohrali.

No a doma, a to rovno dvakrát sa predstavia cez víkend aj druholigoví hokejisti HK Steel Team Trebišov. Aktuálny líder druhej ligy Východ v sobotu o 17.30 hod. privíta v tabuľke druhý Kežmarok, za ktorý chytá bývalý reprezentačný brankár Karol Križan a hrá majster sveta z roku 2002 vo švédskom Goteborgu Marek Uram. V nedeľu od 17.00 hod. zase privítajú Trebišovčania v dohrávke šiesteho kola Sabinov a týmto duelom ukončia základnú časť. Na potvrdenie prvej priečky im stačí získať z dvojzápasu jediný bod. Od piatka do nedele sa v Michalovciach uskutoční aj Hokejová galaxia, čo je turnaj dievčat do 15 rokov.

Hokejový program na Zemplíne
Piatok 25. február: HK Dukla Ingema Michalovce – MHK 32 Liptovský Mikuláš (17.30 hod.)
Piatok 25. február: HC 19 Humenné – HK MŠK Indian Žiar nad Hronom (17.00 hod.) 
Sobota 26. február: HK Steel Team Trebišov – MHK Kežmarok (17.30 hod.)
Nedeľa 27. február: HK Steel Team Trebišov – HK Sabinov (17.00 hod.)



Uverejnené: 25.02.2022 08:56:50 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.