files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trebišovčania do play-off s víťaznými cieľmi. Začiatok okorení svetelná šou

S víťaznými cieľmi, no skromne, krok za krokom. Takto chcú postupovať v play-off víťazi základnej časti druhej ligy Východ HK Steel Team Trebišov. Trebišovčania prešli základnou časťou bez prehry a zaslúžene sa tak tešili z víťazstva v celej súťaži.

Vyraďovacia časť je ale často iná súťaž. V nej chcú putovať postupne. Prvý krok ich čaká tento víkend keď absolvujú prvé dva zápasy štvrťfinálovej série s Detvou (začiatok o 17.30 hod.), ktorá obsadila v druhej skupine štvrté miesto. „Chceme ísť do toho skromne a postupovať postupnými krokmi, presne tak, ako sme si povedali pred začiatkom ligy,“ zdôraznil pre náš portál viceprezident klubu Radovan Petruňa, podľa ktorého je víťazstvo v základnej časti len jedným z cieľov, ktorý si HK Steel Team pred sezónou dal. „Ďalším bol aj prilákanie diváka na tribúnu. Zápasy po vynútenej prestávke ukázali, že sa nám podarilo naplniť aj tento cieľ. Teraz prichádzajú na rad aj tie výkonnostné. Nekončí to víťazstvom v základnej časti. Mužstvo určite máme poskladané aj na to, aby sme získali možnosť vyzvať najslabšieho prvoligistu v baráži. K tomu ale ešte vedie dlhá cesta. Pôjdeme po nej skromne od zápasu k zápasu a uvidíme, kde sa až zastavíme,“ pokračuje Petruňa.

Úskalia druhej ligy spočívajú aj v tom, že v základnej časti hráte proti tímom z jednej skupiny a v play-off zase proti tým z druhej. Reálnu silu si tak odskúšate až v play-off. „Presne tak! Ako aj povedal tréner Rišo Šechný pre vaše noviny, o súperovi v prvom kole play-off Detve vieme len málo. Až samotné play-off ukáže reálnu silu všetkých tímov. My sme síce vyhrali naša základnú časť, v druhej skupine je ale takisto kvalita a myslím si, že tak Púchov, ako aj Piešťany, či Partizánske môžu mať rovnaké ambície ako my,“ dodáva k tejto téme člen vedenia HK Steel Team.

Najlepšou pozvánkou pre diváka na víkendový začiatok play-off sú samozrejme výsledky družiny trénera Richarda Šechného, ako aj jej herný prejav. Vedenie však chce divákom vyraďovaciu časť spríjemniť ešte viac. „V prvom rade chcem zdôrazniť, že divák v Trebišove si hokej veľmi váži. Ukazuje to návštevnosťou na zápasoch, ktorá má stúpajúcu tendenciu. Všetci veríme, že to bude gradovať v play-off a štadión sa tak bude zapĺňať ešte viac,“ podotýka Radovan Petruňa, ktorý nás následne oboznámil s víkendovým programom. „Pred sobotňajším zápasom by som divákom odporučil prísť skôr, pretože sme pre nich pripravili svetelnú šou.“ My len dodajme, že zápasy s Detvou začínajú tak v sobotu, ako aj v nedeľu o 17.30 hod.

Peter Brendza



Uverejnené: 04.03.2022 15:25:34 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.