files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Poprade nezaslúžená prehra Michalovčanov

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce utrpeli po dvoch víťazstvách porážku, keď v nadstavbovej časti o záchranu prehrali v Poprade v zápase piateho kola s Liptovským Mikulášom 1:3. Ich jediný gól strelil Michal Ranko. Zverenci trénera Norberta Hrnčára sa najbližšie opäť predstavia na pôde súpera. Na Veľkonočnú sobotu absolvujú duel v Zlatých Moravciach.

Pod Tatrami začali lepšie Michalovčania, ktorí nastúpili bez svojho kapitána Igora Žofčáka a takisto aj bez zraneného Matúša Begalu. Aj napriek tomu mohli otvoriť skóre duelu, keď Kanu vysunul Matúša Marcina, toho strelu ale vytlačil Sváček na rohový kop. V sedemnástej minúte mohli Zemplínčania skórovať opäť, Ošimovu strelu zrazila obrana na rohový kop. Ten však hostia nekopali. Hlavný rozhodca Smolák sa totiž vrátil k situácii predtým v michalovskom pokutovom území a po konzultácii s WAR-om nariadil za ruku Artabeho pokutový kop. Kožuchar síce Stašovu strelu vyrazil, no len k exekútorovi penalty a ten sa na druhýkrát nemýlil – 1:0. Michalovčanov tento moment poznamenal a o desať minút neskôr už prehrávali 0:2. Pavúk prestrčil loptu Draganovi Andričovi a ten síce kostrbato, no dostal loptu do siete. Odpoveď hostí prišla o päť minút neskôr, keď Popovits poslal strieľaný center do pokutového územia, Marcinovu strelu ale Sváček skrotil. Michalovčania mohli korigovať aj počas päťminútového nastavenia. Najskôr ale Marcin nepremenil prízemnú prihrávku, potom si na Mendézovu parádnu prihrávku nenabehol nikto a následne neuspel ani Daniel Magda, ktorého málo razantnú strelu chytil Sváček.

Tréner Michalovčanov Norbert Hrnčár reagoval na nepriaznivý stav jednou zmenou, keď namiesto Magdu poslal do ofenzívy Ntotisa. Ten michalovský útok rozhýbal. V 52. minúte ešte Sváček vyrazil strelu Marcina a o niekoľko sekúnd neskôr obrana Liptákov odolala aj po šanci práve Ntotisa, v 56. minúte už ale po dlom autovom vhadzovaní Zemplínčania skórovali, keď sa presadil Michal Ranko. Tréner Liptákov Marek Petruš reagoval na priebeh duelu dvojnásobným striedaním, ktoré tlak Michalovčanov otupilo. V sedemdesiatej minúte ale mohlo byť vyrovnané, Kanuho volej však išiel tesne vedľa ľavej žrde. Nedáš – dostaneš sa potvrdilo a druhej strane. Na rohový kop najvyššie vyskočil Richard Nagy a hlavou dal na 3:1. Strelený gól naklonil úplne misky váh na stranu Liptákov, ktorí dokráčali k trom bodom. 

MFK Tatran Liptovský Mikuláš - MFK Zemplín Michalovce 3:1 (2:0)
Góly: 21. Staš, 31. Andrić, 76. Nagy – 56. Ranko.
Žltá karta: 64. Marcin (Michalovce).
Rozhodovali: Smolák - Štrbo, Vitko.
Divákov: 203.
MFK TATRAN: Sváček – A. Krčík, Šindelář, Nagy, Pavúk – Gerát (90. Matoš), Filinský, Flak (65. Švec) – Pinte (87. Káčerík), Staš (90. Bielák), Andrić (65. Voško).
MFK ZEMPLÍN: Kožuchar – Kotula, Ranko, Vaško, Mendez (90+1. Petrík) – Kanu, Artabe (82. Yilmaz), Oshima – Popovits (82. Peña), Marcin, Magda (46. Ntosis).



Uverejnené: 08.04.2022 19:02:18 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.