files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kľúčový utorok pre michalovskú Iuventu. Bude ju po prvýkrát riadiť žena?

Už dlhšie je známe, že v MŠK Iuventa Michalovce po sezóne končí súčasný športový riaditeľ a zároveň aj tréner prvého tímu Jan Beňadik. Až doteraz nebolo známe, kto ho v oboch funkciách nahradí.

V Iuvente to už ale vedia a v utorok devätnásteho apríla na tlačovej konferencii oficiálne predstavia nového trénera a takisto aj športového riaditeľa klubu. Podľa našich informácii tento post bude od novej sezóny zastávať jedna z bývalých hráčok v súčasnosti najúspešnejšieho ženského klubu na Slovensku a tímu v Michalovciach či na Zemplíne. Stane sa tak prvýkrát, keď na čele klubu bude stáť žena.

My len dodajme, že Beňadik prišiel do Michaloviec pred sezónou 2018/19 na post športového riaditeľa. Pod jeho riaditeľovaním získalo ženské družstvo v tejto sezóne triple, čiže vyhralo MOL ligu, slovenský titul, aj Slovenský pohár. Hlavným trénerom tímu sa stal vlani v novembri a v máji ho doviedol k rekordnému trinástemu slovenskému titulu a striebru v MOL lige. Vo dvojfunkcii pokračoval aj v tejto sezóne, kedy má Iuventa nábeh na svoj šiesty triple. V týchto dňoch vyhrala po dvanástykrát Slovenský pohár a desiatykrát MOL ligu. Michalovčanky ešte čaká boj o Slovenský titul.

 

Jan Beňadik (vpravo) stojí na čele klubu od sezóny 2018/19, od novembra 2020 je aj hlavným trénerom ženského tímu. Po sezóne v oboch funkciách končí. Kto ho nahradí sa dozvieme už zajtra...

PETER BRENDZA



Uverejnené: 18.04.2022 21:37:51 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.