files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dve Michalovčanky blízko k MS vo Francúzsku

Slovenská ženská hokejová reprezentácia finišuje s prípravami na turnaj A-skupiny I. divízie majstrovstiev sveta. Vo francúzskom Angers budú Slovenky bojovať o miestenku medzi elitou. V nominácii trénera Segíňa na sústredenie pred odletom do Francúzska sú aj dve hráčky, ktoré hokejovo vyrastali v Michalovciach. Ide o obrankyňu Lenku Čurmovú (Metropolitan Rivers) a útočníčku Nicol Lucák Čupková (Agidel Ufa).

Slovenky sa do Francúzska presunú v noci zo stredy na štvrtok, v meste Épinal absolvujú ešte krátky kemp a v sobotu už budú v dejisku šampionátu. V Angers počas siedmich dní absolvujú štyri stretnutia postupne proti Nórkam (24.4.), Francúzkam (25.4.), Holanďankám (28.4.) a Rakúšankám (30.4.). Z piatich národných tímov si len víťazky zaistia postup medzi svetovú elitu.

Aktuálny káder slovenskej ženskej hokejovej reprezentácie v príprave na turnaj A-skupiny I. divízie majstrovstiev sveta vo francúzskom Angers (zdroj: SZĽH):
Lucia Halušková, Romana Halušková, Lucia Ištocyová, Tatiana Korenková, Barbora Kapičáková, Lívia Kúbeková, Hana Fančovičová, Nikola Janeková, Nina Hudáková, Kristína Šimnová, Nikola Zimková, Tamara Dobošová, Emília Leskovjanská, Laura Šuliková, Laura Ivanecká, Annamária Suráková, Andrea Orolínová, Nikola Nemčeková, Alžbeta Šuliková, Júlia Matejková, Sofia Vysokajová, Nicol Lucák Čupková, Viktória Maskaľová, Lucia Drábeková, Lenka Čurmová, Romana Košecká, Janka Hlinková, Simone Martina Bednárik.



Uverejnené: 20.04.2022 07:25:09 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.