files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Juniori 1. BK Michalovce v dohrávkach opäť víťazne

Basketbaloví juniori 1. BK Michalovce odohrali pred a po Veľkonočných sviatkoch dve dohrávky. Najprv sa predstavili v Žiline a následne odohrali doma duel proti Liptovskému Mikulášu.

Do Žiliny cestovali v oklieštenej zostave bez Serenčka, Mészárosa i Jasovského. Zápas odohrali v dobrej fazóne, keď hrali veľmi dobre v obrane a obrannom doskoku. Duel bol do polčasu vyrovnaný, ale od polčasu už mali navrch hostia, ktorým sa darilo skórovať hlavne po rýchlych protiútokoch. Aj napriek zlej trojbodovej streľbe sa podarilo Michalovčanom zápas zaslúžene dotiahnuť do víťazného konca, keď pod Dubňom vyhrali presvedčivo 72:58.

V ďalšom dohrávanom stretnutí proti Liptovskému Mikulášu sa domáci rozbiehali ťažšie. V prvej štvrtine chýbal pohyb a aktívna hra na kôš. Až v druhej časti štvrtiny sa Orli rozbehli a skórovali opäť aj po rýchlych protiútokoch. V druhej štvrtine zvýšili svoj náskok, keď agresívnou obranou získali niekoľko lôpt po sebe. V druhom polčase sa postupne dostali na ihrisko aj ďalší hráči. Michalovčania, aj keď sa dopustili niekoľkých zbytočných strát, postupne náskok zvyšovali. Aj v tomto zápase sa domácim nedarila streľba zo stredných vzdialeností. Do konca základnej sezóny im ostáva odohrať ešte zápas v Spišskej a následne doma so Žilinou. V tabuľke DL Juniori Silver Východ sa držia na vedúcej priečke s rovnakým bodovým ziskom ako Spišská Nová Ves. Na Spiši sa predstavia v stredu 27.apríla a následne ich v nedeľu prvého mája čaká domáci duel proti Žiline.

MBK Victoria Žilina - 1.BK Michalovce    58:72 (36:39)
Zostavy a body 1. BK: Tertinský 17, M. Demko 18, Pončák 17, Ragan, Bujdoš, Štefan, Moravec 14, Bujdoš 6, Ivančo.

1.BK Michalovce - MBK L.Mikuláš 71:38 (40:19)
Zostavy a body 1. BK: Tertinský, M. Demko 20, Ragan, Jasovský, Bujdoš, Pončák 7, Štefan, Bujdoš 22, Moravec 8, Čergeť, Serenčko 4, Mészáros 2.



Uverejnené: 21.04.2022 09:23:34 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.