files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín o prvý skalp Senice

Už iba jediný tím v nadstavbe o udržanie sa v najvyššej Fortuna lige nepozná chuť, aké je to prehrať s michalovským MFK Zemplín. Ten po skolení Trenčína aj Pohronia túži získať aj skalp finančnými problémami zdecimovanej Senice. Michalovčania na to budú mať poslednú šancu v sobotu, kedy Záhorákov privítajú od 18.00 hod.

So Senicou sa im v tejto sezóne nedarí. Najskôr v jedenástom kole základnej časti na ich pôde prišli pri remíze 1:1 o trojzápasovú víťaznú šnúru. Potom prišli dokonca dve porážky, v poslednom kole základnej časti na domácej pôde (0:1) a v druhom nadstavby o udržanie sa na ihrisku súpera (1:2). Posledný pokus na ich zdolanie budú mať v sobotu na vlastnom ihrisku. „Je najvyšší čas, aby sme ich porazili,“ rozhovoril sa stopér MFK Zemplín a pri neúčasti Igora Žofčáka aj jeho kapitán Michal Ranko, ktorý sa vrátil aj k predošlým dvom jarným prehrám. „Doma sme mali smolný zápas. Dostali sme smolný gól z penalty. Potom sme mali veľa šancí, no nedokázali sme ich premeniť. U súpera nám zápas nevyšiel podľa predstáv. Všetci veríme, že bude platiť do tretice všetko dobré a že v sobotu ich zdoláme.“

V sobotu sa v Michalovciach stretnú tabuľkoví susedia. Michalovčanom patrí deviate miesto, Seničanom desiate. Na to spadli po minulotýždňovej domácej prehre s Liptovským Mikulášom (0:3). Na tento zápas ale FK nastúpil v zostave hlavne s dorastencami. Až do tohto štádia sa totiž dostali finančné problémy Záhorákov. Niekoľko hráčov, na čele s trénerom Šustrom, dalo výpovede a je teda otázne, v akom zložení k Laborcu v sobotu prídu. „My na ich problémy nepozeráme. Nepozeráme sa ani na to, v akej zostave sem prídu. Musíme sa sústrediť sami na seba a na svoj výkon, aby sme získali potrebné tri body do tabuľky,“ zdôrazňuje Michal Ranko.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 22.04.2022 15:42:56 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.