files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Víťazstvo MFK Zemplín nad Rzeszówom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili vo svojom druhom prípravnom zápase pred sezónou, keď v poľskom Sanoku zdolali tamojšieho druholigistu CWKS Apklan Resovia Rzeszów 2:1. Poliaci síce išli v štrnástej minúte Kubowiczm do vedenia, Michalovčania ale v druhom polčase gólmi Matúša Marcina a Briana Peňu otočili výsledok vo svoj prospech.

Zverenci trénera Norberta Hrnčára odohrajú svoj tretí prípravný duel už v stredu 29. júna, kedy ich v Budapešti čaká nováčik maďarskej ligy Vasas FC. Následne by mali v sobotu na svojom trávniku privítať druholigové Humenné.

CWKS Apklan Resovia Rzeszów - MFK Zemplín Michalovce 1:2 (1:0)

Góly: 14. Kubowicz - 58. M. Marcin, 88. Peňa

CKWS APKLAN RESOVIA: Grabowski – Bondarenko, Kubowicz (61. Ostrowski), Chuchro – Kalahur, Morys, Wasiluk, Krasa (56. Rebisz), Zawodnik Testowany (46. Wojciechowski), Antonik (66. Mikrut) - Górski (61. Szymkiewicz)

MFK ZEMPLÍN: Kozhukhar - Kotula (60. D. Magda), Ranko, Volanakis (46. Z. Záhradník), Méndez (60. J. Sova) - M. Begala (46. Shimamura), Kanu (60. Peňa, 89. R. Rigo), Ntotis (46. Oshima) - M. Marcin (60. Petrík), F. Vaško (79. M. Kolesár), L. Jánošík (46. I. Žofčák)

Tréner Norbert Hrnčár: "Som rád, že sme vyhrali. Ideme už do obdobia, kedy potrebujeme tréningové dávky premeniť aj do výsledkov. Celý zápas sme hrali vo vysokom tempe a v našej hre bolo veľa pressingových situácií. Škoda, že už v prvom polčase sme niektoré zisky lôpt nepretavili do gólových vecí. Dôležité bolo, že aj po prestávke sme udržali slušné tempo hry. Teší ma progres mladých hráčov, ktorí ukazujú, že ich s kľudným svedomím môžeme hodiť do zápasu a nemajú problém do neho zapadnúť. Pozitívum je, že všetci duel odmakali a nebolo hráča, ktorý by niečo vypustil. Držali sme aj nejaké taktické zásady, na ktorých počas tréningov pracujeme, takže aj s týmto som spokojný."

Zdroj: mfk zemplín

 



Uverejnené: 26.06.2022 08:11:34 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.