files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovčan viedol babetu s takmer troma promile

Aj počas letných horúcich dní vyrážajú vodiči za volant pod vplyvom alkoholu. Dôkazom je aj tlačová správa, ktorú polícia zaslala v týchto dňoch. Informovala v nej o ďalších zadržaných osobách a „vodičákoch“ kvôli alkoholu.

V piatok popoludní viedol 52-ročný muž zo Spišskej Novej Vsi motorové vozidlo VW Tuareg po miestnej komunikácii v Spišskej Novej Vsi, kde bol z dôvodu prekročenia maximálnej povolenej rýchlosti zastavený a kontrolovaný. Počas kontroly bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,18 mg/l, čo je v prepočte 2,46 promile. V sobotu, 45 minút po polnoci, viedol 27-ročný muž z okresu Sobrance motorové vozidlo zn. Škoda po ceste v obci Choňkovce, kde bol policajnou hliadkou zastavený a vyzvaný aby predložil všetky doklady potrebné na vedenie a prevádzku motorového vozidla. Následne bol vodič vyzvaný aby sa podrobil dychovej skúške s výsledkom 0,92 mg/l, čo je v prepočte 1,92 promile.

Takmer v rovnakom čase viedol 38-ročný muž z okresu Michalovce motocykel zn. Babeta po miestnej komunikácii v jednej z obcí v okrese Michalovce, kde bol z dôvodu jazdy zo strany na stranu zastavovaný hliadkou polície, na čo však nereagoval. Pri následnom zastavení bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,09 mg/l, čo je v prepočte 2,27 promile. V nedeľu popoludní viedol 56-ročný muž z okresu Košice-okolie motorové vozidlo zn. VW Polo po ceste v okrese Košice – okolie, pričom bol zastavený a kontrolovaný. Počas kontroly bol podrobený dychovej skúške s výsledkom 0,94 mg/l, čo je v prepočte 1,96 promile. „V každom prípade bolo vodičom vznesené obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a po vykonaní procesných úkonov boli umiestnení v celách policajného zaistenia,“ píše polícia v tlačovej správe.

.



Uverejnené: 18.07.2022 18:01:34 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.