files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trhovište a Kuzmice do druhého kola Prezidentského pohára

O slovo sa pred začiatkom sezóny 2022/23 prihlásila ďalšia súťaž. Ide o Prezidentský pohár, o ktorý sa pokúsia zabojovať víťazi jednotlivých okresných futbalových súťaží. Právo štartovať v Prezidentskom pohári malo 38 víťazov ObFZ. V prípade nezáujmu majstrov, sa do súťaže mohli prihlásiť tímy, ktoré sa umiestnili na 2. mieste. Do tohtosezónnej edície sa napokon zapojilo 32 klubov – dva z Bratislavského futbalového zväzu, osem zo Západoslovenského futbalového zväzu, jedenásť zo Stredoslovenského futbalového zväzu a jedenásť z Východoslovenského futbalového zväzu.

Súčasťou prvého kola boli štyria víťazi Oblastných futbalových líg na Zemplíne – víťaz VI. ligy ObFZ Michalovce TJ Družstevník Trhovište, víťaz VI. ligy ObFZ Vranov nad Topľou ŠK Sačurov, víťaz VI. ligy ObFZ Humenné TJ Jednota SD Krásny Brod a víťaz VI. ligy ObFZ Trebišov ŠK Kuzmice. Dvoch z nich dokonca spojil žreb prvého kola. V nedeľu 24. júla zvíťazili Trhovište na pôde Sačurova 3:1 a postúpili tak do druhého kola. V druhom kole sa predstaví aj ŠK Kuzmice, ktorý zdolal FK FC Valaliky 2:0. Naopak, s Prezidentským pohárom sa rozlúčil Krásny Brod, ktorý prehral na pôde FO Sokol Sitníky. Duel sa v riadnom hracom čase skončil výsledkom 3:3, domáci postúpili po strelách zo značky pokutového kopu. Druhé kolo je na programe v stredu 31. augusta. V septembri je na programe tretie kolo, ďalšie kolá sa odohrajú až v roku 2023. Víťaz Prezidentského pohára získava titul „Víťaz Prezidentského pohára“ a stáva sa držiteľom putovného pohára. Zároveň získa finančnú odmenu 5 000 eur, zdolaný finalista 2 500 eur. Prvý ročník, ktorý sa konal v sezóne 2019/20 sa pre koronavírus nedohral a pre pandemické opatrenia sa nehrali ani ďalšie dva ročníky.

ŠK Sačurov - TJ FK Družstevník Trhovište 1:3 (1:1)
Góly: 29. Bandoľa - 15. Katuš, 48. G. Novák, 68. Pavlík.
Červená karta: 90. Matúš Bodnár.
ŠK: Gavla - Kučma, Mitro, Černák, Antoš, D. Vasiľ, Boberský, D. Tokár, Korbuľák (71. P. Lukáč), Bandoľa, Orosi.
TJ FK DRUŽSTEVNÍK: Martin Bodnár - L. Tkáč, Treščo, Harčarik (37. Miroslav Bogár), Pavlík, Lešňanský, Katuš (86. Matúš Bodnár), Milan Bogár, G. Novák, Ďurik (81. N. Bogár), Kapura (81. Fulajtár).

ŠK Kuzmice - FK FC Valaliky 2:0 (0:0)
Góly: 67. M. Vaško (pok. kop), 74. J. Horváth.
ŠK: Levkiv - Sedrovič, M. Vaško, Tóth, Jaremko, M. Babjak, Imričko, Janči, J. Horváth, Š. Novák (83. A. Vaško), Sokol.

FK Sokol Sitníky - TJ Jednota SD Krásny Brod 3:3 (1:2), 4:3 po pok. kopoch
Góly: 32. Durkač, 53. Polaščik, 76. Babjarčík - 21. Olah, 39. a 51. Čerňa.
FJ JEDNOTA SD: Mir. Lazor - Haluška, Andrejco, Suchý, Durila, Petruňo, Pačuta, Závacký (90. Grundza), Olah, Klopko, Čerňa. 

Ostatné výsledky



Uverejnené: 01.08.2022 10:47:15 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.