files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kriminalita v predvianočnom období

Neznámy páchateľ vnikol do rodinného domu v Sobranciach a fyzicky napadol dve ženy, matku s dcérou. V Kráľovskom Chlmci prišla na úrad práce žena so sekerou v ruke a začala sa pracovníčkam vyhrážať smrťou. Iba 16-roční chlapci zo Slávkoviec vykradli stodolu a neznámy páchateľ sa vlámal do rodinného domu v Michalovciach, kde spôsobil škodu vyše 13 000 EUR.

 

V rodinnom dome prepadol dve ženy

           

Doposiaľ neznámy páchateľ včera 21.12.2010 okolo 4.10 hod.  po vykopnutí dverí vnikol do rodinného domu na Hollého ulici v Sobranciach, kde bezdôvodne fyzicky napadol dve ženy -  96-ročnú dôchodkyňu a jej 64-ročnú dcéru. Staršiu zo žien udrel päsťou do tváre, následkom čoho spadla na zem. Kým ležala na zemi, pod hrozbou násilia s ostrým železným predmetom v ruke požadoval od jej dcéry finančnú hotovosť. Táto mu z obavy o svoj život a zdravie vydala 30,-€, mobilný telefón a rôzne potraviny (celková škoda 125,-€). Dôchodkyňa utrpela poranenia s dobou liečenia 28 dní. Vyšetrovateľ ÚJaKP OR PZ v Michalovciach začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže, prečin porušovania domovej slobody a prečin ublíženia na zdraví .

               

So sekerou prišla na úrad práce

           

Z prečinu nebezpečného vyhrážania a prečinu výtržníctva bola obvinená 48-ročná Elza z Kráľovského Chlmca (okr. Trebišov), ktorá so sekerou v ruke vošla na pracovisko úradu práce v Kráľovskom Chlmci a kričala, že pracovníkov pozabíja. Snažila sa pootvárať uzamknuté dvere na kanceláriách, čo sa jej nepodarilo. Svojím konaním vzbudila u pracovníkov dôvodnú obavu, že svoj čin vykoná. Obvinená bola umiestnená v cele policajného zaistenia.

 

Traja mladiství vykradli stodolu

            

Michalovskí policajti vypátrali a vyšetrovateľ pre spolupáchateľstvo k prečinu porušovania domovej slobody  obvinil troch 16-ročných chlapcov z obce Slavkovce – Viktora, Martina a Adriána. Títo dňa 10.11.2010 popoludní preskočili plot a vošli do dvora rodinného domu v obci Slavkovce, následne vošli do neuzamknutej stodoly, odkiaľ odcudzili konskú kovovú plečku, prednú časť konského pluhu, kovový stojan na rezanie dreva, 20 ks hliníkových oblúkov na fóliovník a za stodolu si prichystali 5 ks lešenárskych trubiek a 15 ks železných profilov. Majiteľke spôsobili škodu 100,-€.

 

Neznámy páchateľ vykradol rodinný dom

           

Neznámy páchateľ  v dobe od 15.12. do 21.12.2010 vošiel na pozemok rodinného domu na ul. Štefana Fidlika v Michalovciach, kde vytrhol mrežu a rozbil okno vedúce do špajze a vošiel dnu. Z domu odcudzil dva LCD a dva plazmové televízory, motorovú pílu a finančnú hotovosť 7.000,-€ a tiež poškodil nábytok, dvere i okná. Majiteľovi krádežou spôsobil škodu 12.000,-€  a poškodením zariadenia škodu 1.000,-€. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečiny krádeže, porušovania domovej slobody a poškodzovania cudzej veci.

 

              (policajná správa)



Uverejnené: 22.12.2010 13:07:48 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.