files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MŠK Iuventa s dvoma posilami

Po dvoch odchodoch, keď káder michalovskej Iuventy tento týždeň opustili chorvátska pivotka Lucija Humel a talianska spojka Cristina Gheorghe, má káder štrnásťnásobného majstra aj dva prírastky. Do tímu prichádzajú macedónska pivotka Aleksandra Kolovska a islandská pivotka Jónina Hlín Hansdottir.

Osemnásťročná macedónska reprezentantka Kolovska prichádza z Metalurgu Skopje, ktorý sa v lete predstavil aj na turnaji O pohár mesta Michalovce a Hansdottir prichádza na hosťovanie z Framu Reykjavík. „Kolovská nás zaujala na letnom turnaji, ktorý sa hral u nás. Po nepresvedčivých výkonoch našich hráčok z prípravy a úvodu sezóny sme sa rozhodli vstúpiť do rokovania s touto hráčkou a sme radi, že sa nám podarilo v takto krátke dobe  ju angažovať. Je to veľmi silná, dravá a mladá hráčka, čo pasuje do nášho konceptu. Od jej príchodu si sľubujeme skvalitnení hry najmä v útoku. Čo sa týka islandskej hráčky Hansdottir, tá hrala v tímu úradujúceho majstra Islandu FRAM Reykjavik a momentálne žije v Košiciach. Odtrénovala s nami niekoľko tréningov a po ich absolvovaní sme sa s ňou dohodli na hosťovaní do konca sezóny. Jónina by nám mala pomoci vystužiť najmä stred obrany, kde vďaka tomu môžeme rotovať viacero hráčok. Chceme ešte posilniť aj post spojky, takže sa obzeráme po možných variantoch na tento post,“ uviedla k zmenám v kádri športová riaditeľka MŠK Iuventa Helena Aspridu.

Aleksandra Kolovská sa v drese Metalurgu Skopje v Michalovciach predstavila v lete v rámci turnaja O pohár mesta Michalovce.

PETER BRENDZA



Uverejnené: 08.10.2022 12:08:20 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.