files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tesná prehra s majstrom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v zápase štrnásteho kola Fortuna ligy na domácom trávniku s ŠK Slovan Bratislava 0:1. Jediný gól zápasu strelil v 66. minúte slovenský reprezentant Juraj Kucka. Zverenci trénera Norberta Hrnčára sa doma predstavia aj v najbližšom zápase, kedy v sobotu 22. októbra o 15.00 hod. privítajú Trenčín.

Obhajca slovenského titulu a líder tabuľky prišiel na Zemplín s takmer kompletným kádrom, domáci mu ale cestu za víťazstvom poriadne sťažili. Hneď v úvode solídne zaplnený štadión mohol rozjasať Matúš Marcin, hrdina stredajšieho zápasu s Podbrezovou ale mieril vysoko nad. Hneď na to mal prácu michalovský brankár Benjamín Száraz, ktorý vytlačil Medvedevovu strelu. Šance pokračovali aj v ďalšom priebehu prvého polčasu. Peňova strela minula svoj cieľ, rovnako pochodil na druhej strane Mustafič. Krátko po pol hodine Jeřábek hlavičkoval len do stredu brány, Ramiréz zase v brejku dvoch na jedného takisto nepochodil. Obaja aktéri to rozbalili naplno v úvode druhého polčasu, kedy sa bolo na čo pozerať. Najskôr vychytal Száraz Ramireza, na druhej strane Kanu vyprášil rukavice Chovanovi. Michalovský brankár sa zaskvel aj v 51. minúte, kedy vytlačil strelu Medvedeva a potom si poradil aj s šancou Dávida Hrnčára. V 62. minúte na neho nevyzrel ani Lucas Lovat, tlak Slovana ale silnel. V 66. minúte vyskočil na rohový kop Chakvetadzeho Juraj Kucka a hlavou otvoril skóre. Michalovčania sa snažili niečo urobiť so zápasom. Tréner Norbert Hrnčár poslal naraz na ihrisko Žofčáka s Adlerom a prvý menovaný mohol vyrovnať. Michalovský kapitán však mieril vedľa. Po jeho šanci si už Slovan náskok ustrážil.

MFK Zemplín Michalovce - ŠK Slovan Bratislava 0:1 (0:0)
Gól: 66. Kucka
ŽK:
39. Jeřábek, 43. Kotula, 61. M. Marcin, 83. N. Hrnčár (tréner) - 32. Medveděv
Rozhodovali:
Dohál - E. Weiss, Vorel; 1528 divákov
MFK ZEMPLÍN:
B. Száraz - Kotula (77. D. Magda), Jeřábek, Ranko, Méndez - Peňa, Njie, F. Vaško - M. Marcin, Kanu (73. I. Žofčák), L. Jánošík (73. Adler Da Silva)
ŠK SLOVAN:
A. Chovan - Medveděv, Abena, De Marco, Lovat - Mustafič (61. V. Weiss ml.), Rabiu (61. Kucka), Kankava - D. Hrnčár (61. Barseghyan), E. Ramirez (90+. Kashia), Chakvetadze (85. Čavrič)

.



Uverejnené: 16.10.2022 23:29:57
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.