files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Oslabení juniori 1. BK na úvod s prehrou

Družstvo michalovských juniorov začalo svoje účinkovanie v skupine GOLD prehrou, pod ktorú sa podpísali najmä zranenia viacerých kľúčových hráčov. Orli vstupovali do zápasu bez dvoch členov základnej zostavy (Jasovský, Pončák) a v úvode stretnutia prišli aj o kapitána Adama Bujdoša. Michalovčania najmä kvôli menšej rotácii podľahli na domácej palubovke košickému Diawinu 48:74.

Najbližšie sa juniori predstavia o dva týždne (5.novembra) opäť v domácom prostredí, keď privítajú Inter Bratislava. Plánovaný zápas so Sereďou bol presunutý na náhradný termín. Zápas sa uskutoční v športovej hale Gymnázia Pavla Horova od 16:00. Ďalšie informácie nájdete www.1bkmi.sk. Kompletné výsledky súťaží môžete sledovať aj na stránke Výsledky súťaží - Disk Google.

Zápas začali oba tímy s veľkým nasadením a prvé minúty dominovali najmä obrany. Streleckú nervozitu v prvej štvrtine zo seba rýchlejšie striasli Košičania a celý čas si udržiavali náskok. Michalovské družstvo negatívne ovplyvnilo aj zranenie jedného z lídrov tímu Adama Bujdoša, ktorý si v jednom zo stretov nešťastne zlomil prst na pravej ruke. V druhej časti hry domáci pridali na dôraze a podarilo sa im stiahnuť náskok súpera aj na rozdiel troch bodov, na čo reagoval hosťujúci tréner oddychovým časom. Košičania držali vysoké tempo hry častými striedaniami, no Orli im aj tak nedovolili do polčasu výraznejšie bodovo odskočiť a do šatní šli za stavu 27:33. Aj v tretej štvrtine videli diváci v hale snahu michalovského tímu o zvrat v zápase, no na palubovke sa čoraz viac prejavoval hendikep v podobe chýbajúcich hráčov v domácom drese a širšia lavička Diawinu. Súper im aj vďaka viacerým úspešným trojkám odskočil na vyše dvadsaťbodový rozdiel (37:60) a v poslednej štvrtine sa tak stretnutie už len dohrávalo.

1. BK Michalovce - Diawin Košice 48:74 (27:33)
Zostava a body 1. BK: Demko 12, A. Bujdoš, Moravec 10, Tertinský 9, Serenčko 2  (D. Bujdoš 7, Ragan 4, Uhľár 4, Štefan)



Uverejnené: 25.10.2022 12:47:44 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.