files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

O humor nebola núdza

V týždni pred Silvestrom zvykneme bilancovať odchádzajúci rok a netrpezlivo čakáme na príchod Nového roka. Všade je uvoľnená, odviazaná a sviatočná nálada. K medzisviatočnej pohode chceme prispieť aj my.

    

 O humorné situácie nie je núdza ani medzi športovcami, či na športoviskách. Vo vypätej atmosfére plnej emócií človek často vypustí vety, ktoré by za normálnych okolností určite nevyslovil. Ponúkame vám tie najvtipnejšie vety.

   

„Kedz ši inteligent, ta še priznaj!“,“ takto svojho času zareagoval bývalý futbalový obranca Zalužíc Miroslav Ondomiši na ruku palínskeho útočníka Mariána Dzurja, ktorý si svoj priestupok proti pravidlám ani za svet nechcel pripustiť.

     

„Ta vun bul smedny,“ takto sa vyjadril jeden z fanúšikov michalovského futbalu na hráča súpera, ktorý sa na zemi zvíjal od bolesti, no po vypití energetického nápoja behal po ihrisku ako maratónec

  

„Keď som v roku 1985 prišiel na michalovský zimný štadión, musel som najprv vyhnať myši z maringotky,“ takto si zaspomínal na svoje funkcionárske začiatky bývalý riaditeľ Hokejového klubu Dukla Jaroslav Kločanka. V tých čas bol ešte zimný štadión odkrytý a funkcionári si plnili administratívne povinnosti v provizórnych maringotkách.

   

„ Tabuľa už dluho nefunguje Ole, neznaš dajakoho opravara?,“ tak takúto originálnu otázku mi kedysi položil istý zalužický futbalový funkcionár, keď som sa ho opýtal, či ešte funguje svetelná tabuľa na ihrisku

                                                                                                (čur)

 

 



Uverejnené: 30.12.2010 10:51:08 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.