files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Polícia informovala o vražde v Michalovciach. Podozrivý je muž z neďalekej osady

Policajný vyšetrovateľ v stredu obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy muža podozrivého z úmyselného usmrtenia ženy v Michalovciach. Informoval o tom policajný prezident Štefan Hamran, podľa ktorého ide o 19-ročného mladíka z neďalekej osady.

„Vyšetrovateľ má k dispozícii také dôkazy, na základe ktorých dospel k jednoznačnému záveru, že tento skutok spáchala konkrétna osoba,“ skonštatoval policajný prezident. Ďalej uviedol, že na zadržiavaní muža spolupracovala kriminálna a železničná polícia. Motív vraždenia policajti zatiaľ nepoznajú, no pravdepodobne ide o možnosť obohatenia sa. Obeťou vraždy je 46-ročná Michalovčanka Erika, bývalá zdravotná sestra z miestnej nemocnice, ktorá na mieste podľahla viacerým bodným ranám. Obeť a páchateľ sa podľa doterajších zistení polície predtým nepoznali, mladík si mal ženu vyhliadnuť až vtedy, keď si ráno na ulici vyberala peniaze z bankomatu.

V utorok okolo poludnia zverejnila polícia informáciu o zadržaní podozrivého. Podarilo sa ho chytiť na stanici v Žiline vo vlaku smerujúcom do Českej republiky. Ako uviedla TV Markíza, v ten istý deň, urobili v byte podozrivého prehliadku, ktorá mala trvať približne hodinu. Podľa obyvateľov michalovskej osady žil mladík u svojho otčima s družkou a po vražde sa mal vrátiť domov. V kontajneri pri chlapcovom byte sa mal nájsť zakrvavený nôž a jeho oblečenie.

Foto: internet

.



Uverejnené: 04.01.2023 14:00:37 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.