files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na víťaznej vlne aj v Turecku

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce uspeli aj vo svojom štvrtom prípravnom zápase pred jarnou časťou. Na sústredení v tureckom Beleku zdolali poľský Wisla Plock 2:0. O svojej výhre rozhodli na začiatku druhého polčasu, kedy si dali Poliaci Chraznowskim vlastný gól a o minútu neskôr sa presadil aj mladučký Zoran Záhradník.

Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú Michalovčania opäť v rámci sústredenia v Turecku, keď v utorok 24. januára o 13.00 SEČ nastúpia proti kosovskému prvoligistovi FC Priština. V Turecku ich následne ešte v piatok 27. januára čaká duel so srbským FK Voždovac.

Wisla Plock SA - MFK Zemplín Michalovce 0:2 (0:0)
Góly: 50. vlastný Chrzanowski, 51. Z. Záhradník
WISLA SA: Kamiňski - Tomasik, Drapiňski, Chrzanowski (79. Lesniak), Šulek (46. Mazurowski), Chrupalla (76. Kvocera) - Lesniak (76. Krzyžaňski), Rasak, Cielemecki - Kocyla - Walczak (63. Mokrzycki)
MFK ZEMPLÍN: B. Száraz - Kotula, Marjanovič, Volanakis, Ceklič - F. Vaško, Njie (60. M. Begala), Peňa (60. Shimamura) - L. Jánošík (60. I. Žofčák), Z. Záhradník (60. Kanu), T. Slebodník (60. Adekunle)

Tréner Norbert Hrnčár (zdroj mfk zemplín): "Zápas sme odohrali vo vysokej intenzite a hlavne v prvom polčase sme zahodili niekoľko výborných šancí. Dôležité však bolo, že sme si ich vypracovali a napokon po prestávke sme dva aj premenili. Z našej strany to bol vydarený duel. Teší nás ďalšie víťazstvo a musíme byť naďalej koncentrovaní v tréningoch a zápasoch. Treba pokračovať v dôslednej a poctivej práci a ísť stále na sto percent."

Foto: róbert andrejov.

.



Uverejnené: 21.01.2023 15:48:49 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.