files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Slováci podľahli Nemcom v nájazdoch

Hokejisti Slovenska nestačili v stredajšom prípravnom zápase v Michalovciach na reprezentáciu Nemecka, ktorej podľahli 2:3 po samostatných nájazdoch. Slováci síce išli po góle Mareka Baláža do vedenia, Nemci však dvoma gólmi otočili výsledok. Na 2:2 vyrovnal Maroš Jedlička, ktorý tak nasmeroval duel do predĺženia. To víťaza neprinieslo a muselo sa tak rozhodnúť v nájazdoch. V nich boli úspešnejší Nemci odvetný duel sa odohrá vo štvrtok v Košiciach.

 

Zápas sa začal s dvadsaťminútovým omeškaním, keď dieru v ľade musel zachladzovať dokonca jeden z prítomných hašičov. Lepší štart do zápasu mali Slováci, ktorí sa vo štvrtej minúte ujali zásluhou Mareka Baláže vedenia. V prvej tretine ešte oba tímy nevyužili po jednej presilovke, tesne tak viedli Slováci. Tí nezužitkovali v úvode druhej časti vylúčenia Lobacha. Nemci takisto nepotrestali faul Funteka štyri sekundy pi jeho návrate na ľade ale vyrovnal Leonhardt. Od tohto momentu boli Nemci lepším tímom a na začiatku druhej tretiny svoju prevahu pretavili aj v druhý gól, keď sa presadil Rossmy. V 55. minúte vyrovnal Maroš Jedlička, ktorý tak zápas poslal do predĺženia. V ňom sa Schinko dostal pred Hlavaja, ktorý zmaril jeho šancu pohotovým zákrokom lapačkou. V samostatných nájazdoch sa presadili Szuber, Kollár a Wohlgemuth, ktorý rozhodol o víťazstve Nemecka.  

Slovensko - Nemecko 2:3 sn (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0, 0:1)
Góly: 4. Baláž (Jendek, Golian), 55. Jedlička (Kollár) - 34. Leonhardt (Jentzsch, Zitterbart), 43. Rossmy, rozh. sam. nájazd Wohlgemuth.
Rozhodovali: Staňo, Hronský - Bogdaň, D. Konc ml, vylúčení: 3:5 na 2 min., presilovky a oslabenia 0:0, 3011 divákov.
Slovensko: Hlavaj - Grman, Ivan, Bučko, Golian, Mudrák, Funtek, Romaňák, Ligas - Faško-Rudáš, Kollár, Jedlička - Fominych, Baláž, Jendek - Lukošik, Roman, Sýkora - Marcinek, Čacho, Hrehorčák
Nemecko: Ančička - Zimmermann, Szuber, Zitterbart, Mik, Wirt, Ugbekile, Pilu, Sennhenn - Jentzsch, Wohlgemuth, Schinko - Eder, Blank, Ehl - Soramies, Samanski, Rossmy - Fleischer, Leonhardt, Lobach 

.



Uverejnené: 08.02.2023 22:53:29
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.