files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla vynulovala Zvolen

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili v druhom zápase v rade. V stretnutí 40.kola Tipos extraligy porazili na svojom ľade o prvú priečku bojujúci HKM Zvolen 3:0 a opäť sa tak dostali do elitnej šestky. O góly sa v tretej tretine postarali Radovan Puliš, Miroslav Macejko a Matúš Paločko. Zverenci trénera Petra Kudelku budú najbližšie v hre v piatok, kedy ich čaká duel v Trenčíne.

Aj keď diváci dve tretiny gól nevideli, bolo sa na čo pozerať od samého úvodu. Michalovčania začali lepšie, keď si vytvorili tri dobré šance na skórovanie, brankára Petríka ale neprekonali. Zhruba od polovice prvej tretiny prebrali iniciatívu Zvolenčania, ktorí pohrozili predovšetkým zakončením Zuzina, keď puk skákal po bránkovej čiare. V druhej tretine Pereskokov rozjasal domácich fanúšikov, no predčasne, keďže jeho gólový teč nebol uznaný kvôli vysokej hokejke. Táto tretina patrila jednoznačne Zvolenu, ktorý ale nedokázal využiť ani prvú presilovku v zápase a mohol zato v závere pykať. Bjalončík ale v posledných sekundách hry neprestrelil Petríka. Chlieb sa lámal v úvode tretej tretiny, kedy po krásnej kombinácii skóroval Radovan Puliš. V 52. minúte už viedli Michalovčania 2:0, po tom, čo Žitný v brejku nabil Macejkovi a ten prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. V závere ešte zvýšil michalovské vedenie Paločko, ktorý tak upravil na konečných 3:0. Nič na tom nezmenila ani presilovka Zvolene v posledných dvoch minútach hry.

HK Dukla Ingema Michalovce - HKM Zvolen 3:0 (0:0, 0:0, 3:0) 
Góly: 42. Puliš (Paločko, Hammond), 52. Macejko (Žitný), 55. Paločko (Galamboš, Glazkov).
Vylúčení: 3:2. Presilovky a oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Moller, Snášel - Junek, Janiga. Divákov: 1843.
HK DUKLA INGEMA: Škorvánek - Glazkov, Macejko, Hammond, Osburn, Mihálik, Michalčin, Novák - Zabusovs, Pavlovs, Pereskokov - Paločko, Galamboš, Puliš - Garreffa, Bjalončík, Žitný - Okoličány, Suja, Vašaš.
HKM: Petrík - Hain, Messner, Hanna, Mudrák, Hraško, Kubka, Barcík - Bondra, Viedenský, Turnbull - Hecl, Huntebrinker, Sideroff - Zuzin, Šiška, Marcinek - Stupka, V. Fekiač, Kolenič.  

.



Uverejnené: 21.02.2023 21:56:11
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.