files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Festival rocku na Sninských rybníkoch priláka opäť rockovú kvalitu

Leto nám prinesie jubilejný dvadsiaty ročník festivalu ROCK POD KAMEŇOM. V dňoch od 20. do 22. júla sa Sninské rybníky premenia na hudobný raj, kde na dvoch pódiách vystúpi 35 interpretov, ktorí premenia tieto dni na nezabudnuteľnú hudobnú púť.

Návštevníci sa môžu tešiť na KREATOR, legendárnu  trash metalovú kapelu  z Nemecka, ktorá  je klenotom hlavného festivalového pódia. Patrí do tzv. Big Four trash metalu a je uznávaná ako jedna z najdôležitejších kapiel v histórii tohto žánru. DANIEL LANDA, charizmatický český rocker, ktorý má veľmi veľa fanúšikov aj na Slovensku, prinesie svoj nezameniteľný spev a výkon na pódiu. Môžete sa tešiť na jediný jeho koncert tohto roku na Slovensku!

Na ROCK POD KAMEŇOM sa predstaví aj Nergal, frontman poľskej black/death metalovej kapely Behemoth, so svojím vedľajším projektom ME AND THAT MAN. Ich koncerty sú známe svojou nabitou energiou, ktorá vytvára jedinečné  spojenie medzi kapelou a jej fanúšikmi. To je skúsenosť, ktorú jednoducho musíte zažiť na vlastnej koži. Ďalším hudobným gigantom, ktorý príde na Sninské rybníky, je hudobný génius Peter Tägtgren so svojou kapelou PAIN. Táto švédska kapela prináša do programu festivalu svoju unikátnu šou. Tägtgren, známy aj ako frontman death metalových Hypocrisy a člen superkapely Lindemann, sľubuje nezabudnuteľnú šou. O dobrú náladu sa na hlavnom pódiu postarajú aj TOMÁŠ KLUS, HORKÝŽE SLÍŽE, INEKAFE, ALKEHOL, COCOTTE MINUTE, KARPINA, Törr, The Now, Checkpoint, Lera, Mofokiller,  Breaking the Tarot. ROCK POD KAMEŇOM je nielen o rockovej a metalovej hudbe, ale aj o objavovaní a oslavovaní bohatstva našej kultúry. Posledný festivalový deň bude zasvätený mestu Snina. FILIP JANČÍK vás svojimi husľami zavedie na exkurziu do sveta, kde sa stretávajú tradičné a moderné tóny. Nezmeškajte tento deň plný očarujúcej hudby kde sa môžete tešiť na ICONITO, RUSNACK´S, ČENDEŠ  a FS ŠIŇAVA. Už 1. júla prichádza zmena cien vstupeniek. Zabezpečte si svoje vstupenky za zvýhodnené ceny ešte dnes na https://www.rockpodkamenom.sk/obchod/ a staňte sa súčasťou tejto energiou nabitej hudobnej púte.

.



Uverejnené: 04.07.2023 13:10:11 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.